dutch-braids-2560x963
Oblikovanje las | Spletene pričeske

Preproste spletene pričeske

Ste tudi vi med tistimi, ki obožujejo kitke, vendar se spletanja kitk niste nikoli lotili, ker menite, da vam to ne bi šlo preveč dobro od rok? To naj vas nikar ne skrbi! Zagotavljamo vam, da boste z malo vaje tehniko spletanja usvojili zelo hitro, tudi zato, ker je povsem enostavna. V nadaljevanju vam bomo predstavili preproste spletene pričeske s kitkami in zanimive alternativne rešitve za vse tiste, ki se jim zdi francoska kitka ali kita v obliki ribje kosti preveč zapletena. Z našo pomočjo boste sčasoma obvladali tudi to, predvsem zato, ker so kitke zelo lepe in elegantne, obenem pa zelo praktične.

Včasih si zaželimo kakšne drobne spremembe in takrat je spletena pričeska zagotovo zelo zanimiva rešitev, ki poskrbi za atraktiven videz in vnese stilsko drugačnost. Kitko lahko naredite tudi iz preprostega čopa in jo zavijete v ljubko figo. Spletene pričeske so vsekakor zelo priročne, še posebno takrat, ko nam nobena druga pričeska ne uspe. Ustvarite jih lahko zelo enostavno. Čim bolj spretni ste, tem bolj hitro bo kitka gotova. Sestavljena je iz treh enako velikih pramenov, ki so spleteni v celoto. Kitke imajo brez dvoma velik potencial tako pri praktičnosti kot tudi pri privlačnem videzu. Zelo so primerne za vsakodnevne obveznosti, različne vremenske dejavnike, posebno če je vetrovno, pa tudi za športne aktivnosti.

Preproste spletene pričeske: Zelo enostavne, vendar zelo raznolike

Zagotovo vsi dobro poznate kitko, ki jo ima Victoria Beckham na fotografiji zgoraj. Toda to je samo eden izmed mnogih načinov spletanja. K sreči je vsem skupno to, da se lahko ustvarijo povsem enostavno in v zelo kratkem času.
Vaši izbiri in domišljiji je prepuščeno, ali se boste odločili za eno samo kito ali pa si boste omislili več drobnih kitk.

Za lažje spletanje lahko uporabite puder za večji volumen ali suhi šampon, saj bodo lasje tako imeli lepšo strukturo, zaradi česar se bo kitka obdržala dlje časa. Na koncu uporabite lak za lase, ki bo poskrbel za popoln finiš, dolgotrajno obstojnost in glamur. Za preostale lase, ki jih niste spletli v kitko, lahko uporabite nekaj voska in jih oblikujete po želji.

V galeriji vam predstavljamo različne spletene pričeske, ki jih lahko povsem enostavno ustvarite tudi vi.

Poleg tega vam bo Schwarzkopfov strokovnjak Armin Morbach v videoposnetku predstavil figo na tri različne načine – med njimi tudi spleteno figo.

Videoposnetek: Kako ustvariti figo – trikrat drugače

Spletene pričeske