Ženska s stransko kitko in klobukom
Oblikovanje las | Spletene pričeske

Kako oblikovati trendovsko stransko kito?

Se vam zdi, da so kitke preveč ''sladke''? Potem zagotovo še niste spoznali zadnje novosti. Predstavljamo vam lahkotno in razigrano stransko kito, povedali vam bomo tudi, kako do take pričeske v petih korakih.

Najlepša stvar pri spletenih pričeskah? Nikoli niso dolgočasne, poleg tega presenečajo z najrazličnejšimi stilskimi usmeritvami. Lahko so razigrane, elegantne pa tudi športne. Kite so vedno prava paša za oči. Še posebno priljubljena je spletena kita, oblikovana na eni strani, ki jo lahko nosite povsod in je primerna za vse priložnosti. Zjutraj v pisarni, čez dan na plaži in zvečer v restavraciji.

Stilska navodila: Do stranske kite v samo petih korakih

V nadaljevanju vam bomo povedali, kako ustvariti stransko kito, da ne bo preveč rahla niti pretanka in tudi ne preveč romantična. Z našimi enostavnimi, postopnimi navodili vam bo to zlahka uspelo:

  1. Lase počešite in naredite stransko prečo.
  2. Na preostalo dolžino nanesite sprej za lase ali kremo za stilsko oblikovanje. Tako bodo imeli lasje bolj oprijemljivo strukturo, kita pa bo bolj obstojna.
  3. Zdaj lase povežite na eni strani (na nasprotni strani preče). Drobne laske, ki štrlijo na vse strani, zgladite in jih na zadnjem delu glave pritrdite s sponkami.
  4. Lase v višini ušesa razdelite na tri pramene in jih spletite v kito, ki jo na koncu utrdite s tanko gumico.
  5. Kito s prsti nekoliko razvlecite, nato izvlecite še nekaj posameznih pramenčkov, s čimer boste ustvarili trendovski skuštran videz.
Odkrijte: Kite