hairstyles-eurovision-song-contest-2013
Oblikovanje las | Spletene pričeske

Najlepše pričeske na Evroviziji 2013

Na letošnji Evroviziji, ki se je odvijala v mestu Malmö na Švedskem, je zmagala prikupna danska predstavnica Emelie de Forest, ki je bila zelo prepričljiva s svojimi pevskimi sposobnostmi pa tudi s popolno stilsko podobo. Toda, če je v pevskem smislu vso konkurenco pustila daleč za seboj, tega za stilsko podobo in pričesko ne moremo trditi, saj so bile predstavnice številnih evropskih držav preprosto osupljive. V nadaljevanju vam bomo predstavili najlepše pričeske, od glamuroznih do elegantnih in ekstravagantnih, ter vam zaupali zanimive nasvete za stilsko oblikovanje.

Letos je Danska veljala za glavnega favorita že na prvih izborih, kar se je potrdilo tudi v velikem finalu, kjer je njihova ljubka predstavnica prepričljivo zmagala. Nemčija je dosegla enaindvajseto mesto, Slovenija pa se tokrat ni uvrstila v finale. Evrovizija je zanimiva glasbena prireditev s pestrim dogajanjem, ki je izjemna v vseh pogledih – in to ne samo zaradi umetniško dovršenih nastopov in čudovite glasbe, temveč tudi zaradi glamurja in ekstravagance, ki vključujeta najrazličnejše elemente in posebnosti posameznih evropskih držav. To lahko trdimo tudi za svečane pričeske, s katerimi so nas navdušile očarljive predstavnice iz vse Evrope. V nadaljevanju vam bomo predstavili nekaj najlepših.

Najlepši izbor na Evroviziji 2013: Pričeske in zanimiva dejstva

Zaupali vam bomo najpomembnejša in najbolj zanimiva dejstva v zvezi s prestižnim glasbenim dogodkom, ki vsako leto poskrbi za veliko vznemirjenja in obenem predstavlja edinstven modni dogodek. Predstavnica Norveške Margaret Berger nas je še posebej navdušila s svojim samozavestnim nastopom in ljubkim videzom. Njen umetniški nastop je bil nekaj posebnega. Predstavila se je z dolgo belo obleko in strogo spleteno pričesko, dosegla pa je četrto mesto. Španka Raquel del Rosario nas je navdušila z razposajeno pričesko v stilu undone. Nekdanja žena dirkača formule ena Fernanda Alonsa je na žalost dosegla predzadnje mesto, kar pa ne velja za njeno stilsko podobo. Tudi Cascada, ki je zastopala nemške barve, ni bila ocenjena najbolje in je tako kljub elegantni opravi pristala šele na enaindvajsetem mestu. Velika zmagovalka tega večera je bila Danska, ki jo je zastopala Emelie de Forest. Navdušila nas je s povsem naravnim videzom in rahlo kodrastimi lasmi, po odru pa se je sprehodila bosa.

V galeriji vam bomo predstavili izbor predstavnic z najlepšimi pričeskami in vam zaupali zanimive stilske trike.

Najlepše pričeske na Evroviziji 2013