Oblikovanje las | Puder za volumen

Puder za večji volumen – čudovito razkošje las

Če si kakšen izdelek za stilsko oblikovanje las zasluži naziv vsestransko čudežno sredstvo, je to zagotovo puder za večji volumen. Fin prah iz majhne stekleničke obvlada najrazličnejše trike. Med drugim vam lahko v trenutku pričara čudovit volumen, lasem podeli strukturo in oprijemljivost, ki omogoča lažje oblikovanje pričesk, ter ustvari edinstven občutek svežine v laseh. Povedali vam bomo, kaj vse zmore, kakšne probleme lahko reši ter kako ga pravilno uporabljati.

Puder za večji volumen vam bo v veliko pomoč, če imate mastno lasišče, če so vaši lasje brez volumna ali pa trmasti in neukročeni in zato nikakor ne morete ustvariti pričeske, ki ste si jo zamislili. Ultra lahek puder z nežno konsistenco je primeren za vse tipe in dolžine las. Tako bo spletanje kitk in oblikovanje visoko spetih pričesk povsem enostavno in zabavno.

Kaj vse zmore puder za večji volumen?

Volumen: Puder za večji volumen zna čarati kot že ime pove, čudovito razkošje las. Uporabite ga tam, kjer si želite ustvariti volumen. Vsebuje drobne mikrodelce s push-up učinkom, ki poskrbijo za bujno razkošje. Pričeska dobi večji volumen, ne da bi bilo potrebno tupiranje ali sušenje s krtačo. Rezultat je osupljivo razkošje, ki ga lahko ustvarite v trenutku.

Struktura in oblika: Puder za večji volumen vam bo v veliko pomoč pri oblikovanju stilske pričeske – pričeska v stilu boba z mehkimi kodri bo imela lepšo strukturo, visoko speta pričeska pa bo dobila čudovito obliko.

Obstojnost: Čudežni puder bo poskrbel tudi za obstojnost in lepšo strukturo. Nakit in okrasne sponke se bodo zlahka obdržale in ne bodo zdrsnile z las.

Oprijemljivost: Puder je idealen, če si želite ustvariti strukturo, ki zagotavlja oprijemljivost. Tako bo stilsko oblikovanje spletenih pričesk, zavitih pramenov in visoko spetih pričesk povsem preprosto.

Svežina: Puder prav tako absorbira odvečno maščobo. Vaši lasje bodo v trenutku sveži.

Mat videz: Lahko ga uporabite, če želite ustvariti mat videz. Tako boste zlahka ustvarili moško pričesko v stilu ''pravkar iz postelje'', ki deluje zelo mladostno in nekonvencionalno, pa tudi bob v stilu undone, kot lahko vidimo pri Cameron Diaz.

Kako nanesti puder za večji volumen

Čudežno sredstvo morate uporabiti tam, kjer želite ustvariti učinek večjega volumna. To je lahko ob lasišču ali pa na preostali dolžini las. Majhno količino pudra preprosto nanesite na lase in ga rahlo vtrite ali pa ga podrgnite med dlanmi in previdno vmasirajte na lasišče. Pudra ni treba odstraniti s krtačo, prav tako ne pušča nobenih vidnih ostankov. Odstranite ga tako, da ga pri naslednjem umivanju povsem preprosto izperete s šamponom.

Puder za večji volumen las: Vedno pri roki

Puder za večji volumen obljublja takojšnjo pomoč in obljubo vsekakor drži. Lahko bi rekli, da je pojem za zanesljivost, saj vas ne bo pustil na cedilu – bodisi da je to zjutraj ali zvečer, ko vstanete, ali takrat ko ste na poti in si želite nekoliko osvežiti pričesko. Poleg tega priročna steklenička najde svoje mesto v še tako majhni torbici ali predalu v avtomobilu in se lahko uporabi tudi na suhih laseh.

Schwarzkopfov stilist Armin Morbach vam bo v videoposnetku zaupal, kako lahko s pudrom za večji volumen ustvarite mat učinek pri pričeski v stilu undone.

Video: Tako boste ustvarili zvezdniško pričesko v stilu undone