Poročne pričeske z modnimi dodatki
Oblikovanje las | Poroka

Več je več: Poročne pričeske z nakitom in modnimi dodatki

Prav je, da na poroki malce pretiravate, še posebej, ko gre za oblikovanje pričeske. Če ste nevesta, družica ali gostja – odkrijte stilske poročne pričeske, okrašene z nakitom in modnimi dodatki, kot so klobuki in tančice.

Preproste pričeske v naravnem videzu so trenutno v modi – vendar si lahko pri poročni pričeski privoščite tudi malce bolj sofisticiran stil. Nobena nevesta si na svoj poročni dan ne želi imeti preproste pričeske, ki je povsem neopazna! Dvignite poročno pričesko na višjo raven in jo okrasite z nakitom. Stilski modni dodatki popestrijo videz in enostavno pričesko spremenijo v osupljivo kreacijo, ki bo pritegnila pozornost.

Nasvet: Izbiro modnih dodatkov uskladite s pričesko in obleko. Če je obleka glamurozna in razkošna, si lahko omislite nežno tiaro. Če ste tip neveste, ki obožuje boemski stil, si lahko omislite cvetlični venček ali enostavno sponko.

Ne glede na to, kakšen stil ste izbrali: Svetujemo vam, da pred svojim najlepšim dnevom v življenju opravite vsaj eno generalko za poročno pričesko. Tako se boste prepričali, ali je vse tako, kot želite, in ali vam je končni rezultat všeč. Želite vedeti, kateri dodatki so letos moderni? To vam bomo zaupali v nadaljevanju. Pustite se navdihniti!

1) Poročna pričeska, okrašena z bleščicami

Nevesta s poročno pričesko in z bleščicami

Romantičnim nevestam s čipkastimi ali z razkošnimi oblekami bo lepo pristajal nakit za lase z bleščicami. Še posebno lep je diadem z okrasnimi kamenčki, ki ga položite na lasišče ali čelo.
Zelo lepo pride do izraza s preprosto oblikovano in rahlo skuštrano visoko speto pričesko, kot smo lahko opazili pri Charlotte Balbier. Rezultat: Moderna pričeska, vendar brez pretiravanja.

2) Poročna pričeska s tiaro

Nevesta s poročno pričesko in tiaro

Na poročni dan se veliko nevest želi počutiti kot princesa. Popoln dodatek? Tiara! Za elegantnejši videz preprosto poročno obleko kombinirajte z ekstravagantno tiaro, kot smo lahko videli pri blagovni znamki Cristina Tamborero. Nasvet: Tiara še posebno lepo pride do izraza pri nizko umeščeni figi s sredinsko prečo.

3) Elegantna poročna pričeska s klobukom

Nevesta s poročno pričesko in klobukom

To je odlična pričeska, še posebej za matični urad: Dodajte klobuk (kot lahko vidimo pri blagovni znamki Alan Hannah) ali mini klobuček s perjem. Ta stil pride lepo do izraza v kombinaciji s spuščenimi lasmi. Nasvet: Da bodo vaši lasje na poročni dan videti bleščeči in zdravi, naj vam frizer predhodno postriže konice. Čez dan uporabite lak za večji lesk, ki bo poskrbel za občasno osvežitev.

4) Poročna pričeska, okrašena s pentljo

Nevesta s poročno pričesko in pentljo

Si želite igrivo pričesko? Okrasite svojo poročno pričesko s pentljo. Kombinirate jo lahko z visoko speto pričesko, na primer z banano, kot smo lahko videli pri Blumarine. Nasvet: Izvlecite nekaj posameznih pramenov, ki lepo obdajajo obraz.

5) Poročna pričeska z lasno sponko

Nevesta s poročno pričesko in lasno sponko

Lasne sponke so ponovno v modi – zakaj si ne bi kakšne omislili tudi na svoj poročni dan? Ustvarite dekliški videz, kot smo lahko videli pri Inmaculadi Garcia – s spuščenimi ravnimi lasmi, počesanimi na eno stran in okrasno sponko. Poskrbite, da bodo vaše konice lepe in urejene. To lahko dosežete z negovalnim balzamom ali dragocenim oljem za lase. Nasvet: Izberite nekaj posebnega, na primer družinski nakit ali lasno sponko, okrašeno s kamenčki ali cvetovi.

6) Poročna pričeska z okrašenim trakom

Nevesta s poročno pričesko in okrašenim trakom

Si želite ekstravagantni videz? Okronajte svojo pričesko z razkošno okrašenim trakom za lase, kot smo lahko videli pri Matildi Cano. Ekstravaganten trak lepo pride do izraza pri spuščenih, rahlo valovitih laseh. To lahko dosežemo s posebnim sprejem ali peno za stilsko oblikovanje. Alternativna možnost: Prejšnji večer spletite nekaj kitk. Na poročni dan kitke razpletite in lase rahlo stresite, da ustvarite naravno valovito obliko. Preden si nadenete obroč, nežne kodre utrdite z lakom za lesk.

7) Poročna pričeska s prefinjenim obročem

Nevesta s poročno pričesko in obročem za lase

Ta klasični modni dodatek za poročne pričeske tako kot tiara deluje zelo subtilno. Modni obroček elegantno deluje v kombinaciji z daljšimi in s povsem zravnanimi resicami, kot smo lahko videli pri blagovni znamki Nicole Spose. Lepo pride do izraza tudi pri nizko umeščenem čopu.

8) Poročna pričeska s tančico

Nevesta s poročno pričesko in tančico

Verjetno najpomembnejši modni dodatek za poročne pričeske: Tančica! Poskrbite, da bo videti moderno, kot smo lahko videli pri blagovni znamki Alan Hannah. Kombinirajte jo z gladko počesanimi in zravnanimi lasmi s sredinsko prečo. Nasvet: Ne glede na to, katero pričesko boste izbrali, tančico vključite v stilsko oblikovanje že od samega začetka, saj boste le tako lahko povsem prepričani, da se bo resnično skladala s poročno podobo.

9) S cvetjem okrašena poročna pričeska

Nevesta s poročno pričesko in cvetličnim venčkom

Cvetje je v zadnjih letih postalo najbolj priljubljen dodatek poročnih pričesk. To je popolna izbira za neveste, ki obožujejo bohemski stil. Razmišljajte moderno in elegantno, kot smo lahko videli pri blagovni znamki Marchesa Notte: Lasje, okrašeni z razkošnim cvetličnim venčkom. Odlično pristaja spletenim pričeskam, lepo pa pride do izraza tudi pri spuščenih, rahlo valovitih laseh. Nasvet: Naročite svoj cvetlični venec v cvetličarni, kjer ga bodo spletli in oblikovali tako, da bo obstojen in obenem čudovit.

Odkrijte: Poroka Hair Styling