Nevesta z dolgimi lasmi in s cvetličnim venčkom
Oblikovanje las | Poroka

Najlepše poročne pričeske za dolge lase

Se boste kmalu sprehodili do oltarja in ne veste, katero pričesko bi izbrali za ta poseben dan? V nadaljevanju vam predstavljamo najlepše poročne pričeske za dolge lase, zaupali pa vam bomo tudi, kateri stili so trenutno priljubljeni. Da bo na poročni dan vse popolno – vključno s pričesko!

Poročne pričeske: Klasična visoko speta pričeska

Nevesta z dolgimi lasmi in s klasično visoko speto pričesko

Ta razkošna visoko speta pričeska je okronana s tiaro

Najbolj priljubljena pričeska na porokah, ki si jo lahko omislijo neveste, družice in gostje: Visoko speta pričeska bo zagotovo navdušila vsakogar! Vsestranska in večplastna stilska kreacija je tako edinstvena in posebna kot ženska, ki jo krasi. Oblikujete jo lahko elegantno s tiaro ali razigrano s cvetličnim venčkom. Če niste spretni pri oblikovanju visoko spetih pričesk, vam svetujemo, da na ta pomemben dan obiščete profesionalnega frizerja, ki bo zagotovo ustvaril popolno podobo. Imate naravne kodre? V nadaljevanju vam posredujemo nekaj nasvetov za oblikovanje visoko spetih pričesk s kodrastimi lasmi.

Poročne pričeske: Napol visoko speta pričeska

Nevesta z dolgimi lasmi in napol visoko speto pričesko

Pri napol visoko speti poročni pričeski je samo polovica las speta visoko, preostali lasje pa lahkotno padajo čez ramena

Ime pove vse: Ena polovica las je speta navzgor, preostali lasje pa so spuščeni in elegantno skuštrani. Na ta način napol visoko speta pričeska predstavlja popolno in lahkotno različico. Pomembno: Lasje na zgornjem delu glave morajo biti oblikovani navzgor. Ustvarite lahko spletene kitke ali zavite kolute, figo ali pa preprosto oblikujete čop. Lasje na spodnjem delu se lahko poljubno oblikujejo, so povsem ravno počesani ali zglajeni, lahko pa imajo tudi valovito obliko, ki poudari dekolte. Ta pričeska se lahko prilagodi vsem stilom.

Poročne pričeske: Lasje, počesani na eno stran

Tako kot so trenutno zelo moderne obleke z izrezom, ki odkriva eno stran ramen, so zelo priljubljene tudi pričeske, pri katerih so lasje počesani na eno stran. Pri tej pričeski se lasje preprosto položijo čez eno ramo. Bistvo tega trendovskega stila: Preča, ki je oblikovana na desni ali levi strani, izbere pa jo nevesta. Večji segment las lahkotno pada naprej, na nasprotni strani pa so lasje počesani tesno ob lasišču in zataknjeni za ušesom. Na ta način nastane čudovit kontrast med poudarjenimi obraznimi potezami in valovitimi lasmi z razkošnim volumnom. Ta stilski videz pa ni primeren samo za valovito obliko, temveč lepo pride do izraza tudi pri zglajenem videzu s povsem gladko počesanimi in zravnanimi lasmi, ki delujejo klasično elegantno!

Poročne pričeske: Spuščeni in skuštrani lasje

V zadnjih letih vedno pogosteje vidimo neveste s spuščenimi lasmi. Ta stilski videz je še posebej priljubljen na boemskih porokah, saj nič ne izžareva večje sproščenosti in lahkotnosti kot dolgi lasje, ki jih nežno boža veter. Priporočamo vam, da ustvarite kodre, da bo pričeska videti živahna in polnejša. Uporabite velike navijalke ali kodralnik z večjim premerom, da kodri ne bodo premajhni. Če želite ustvariti nekoliko bolj dramatičen videz, se odločite za spuščene in zravnane lase. Z nekaj kreme za stilsko oblikovanje boste ustvarili zapeljivo pričesko v mokrem videzu.

Poročne pričeske: Zakrito s tančico

Ženska v poročni obleki, z dolgimi lasmi in s tančico

Tančica bo pri poročnih pričeskah zagotovo vedno moderna!

Tudi v sodobnem času so tančice na cerkvenih ali civilnih porokah še vedno nepogrešljive, kar je všeč večini žensk: Tančica prekrije ramena in ustvari pridih kraljevsko razkošne poroke. Da na ramenih ne bo preveč vsega, ustvarite visoko speto pričesko ali pa lase oblikujte tako, da so počesani nazaj. Tako bosta tančica in pričeska lepo usklajeni, obenem pa boste s tem poudarili gola ali okrašena ramena. Priporočamo, da tančico namesti frizerski mojster, saj mora biti pričeska obstojna več ur. Zato boste potrebovali pomoč in izkušnje strokovnjaka. Tančica se običajno pritrdi s številnimi sponkami, da je res na svojem mestu in da elegantno pada na ramena.

Poročne pričeske: Poročne pričeske za kratke ali srednje dolge lase

Obstaja veliko čudovitih poročnih pričesk za vse dolžine – četudi si veliko nevest za poročni dan pušča daljše lase. Če imate srednje dolge ali kratke lase, lahko izberete pričesko z lasmi, počesanimi na eno stran, saj je tak stil zaradi nezapletenega stilskega oblikovanja zelo primeren za vse dolžine. Druga možnost so rahlo valoviti lasje, ki delujejo elegantno in lahkotno. Priljubljeni so tudi modni dodatki, kot so peresa, cvetlice, biseri, trakovi, bleščice ali klobučki.

Odkrijte: Poroka Hair Styling