Oblikovanje las | Poroka

Poročne pričeske 2016: Nove ideje za dolge lase

Nove poročne pričeske lahko pospremimo samo z: ''Da!'' Klasične, ekstravagantne ali nadvse romantične – pričeske za neveste bodo poskrbele za to, da bodo poročni zvonovi bíli glasneje, ženska srca pa močneje. Od umetniško visoko spetih las do povsem spuščenih, pravljično lepih – bodite drzni in pred oltar stopite z eno izmed čudovitih poročnih pričesk 2016.  

Sezona za poroke se je pričela. Tudi letos bo za številne neveste napočil trenutek, ki mu pogosto rečemo najlepši dan v življenju. Priprave bodo na vrhuncu. Verjamemo, da ste obleko, lokacijo, motiv in make-up morda celo že našli. Kako pa je s poročno pričesko? To je zagotovo tema, s katero številne neveste odlašajo do zadnjega trenutka, kar pravzaprav ne preseneča. Kdo bi se navsezadnje želel ob izredno veliki izbiri očarljivih in dih jemajočih poročnih pričesk povsem natančno opredeliti? Poleg tega predstavlja pričeska (s tančico, nakitom ali brez) krono celotne podobe, zato se lahko podeli šele na koncu. V tem primeru velja enako kot pri izbiri moškega za življenje – s pravo izbiro se boste počutili odlično. 

Čakanje vam bomo polepšali tako, da vam bomo v galeriji predstavili čudovite poročne pričeske, ki vas bodo navdihnile. 

 

Poročne pričeske 2016

Poročna pričeska: Spleteni venček s cvetlicami

Brautfrisuren 2016
© Getty Images

Cvetlični modni dodatki v laseh in spletene pričeske so več kot samo bežen flirt

Dišeči cvetovi že dolgo ne spadajo samo v šopek rož, prav tako lahko poskrbijo za razkošje v laseh. Bodisi iz blaga ali kot nakit, povsem samostojno ali kot vitica, cvetlični modni dodatki pričesko spremenijo v vznemirljivo kreacijo, ki privablja poglede. Najlepša kombinacija v stilu flower-power: Čudovite cvetlice in spletene kitke. Zagotovo popolna romantična kombinacija! Svetujemo vam, da ne uporabljate plastičnih cvetov, saj bi lahko s tem izničili glamurozno poročno podobo.

Zaljubili ste se v to pričesko in želite vedeti, kako ustvariti spleteni venček? Potem sledite našim navodilom za spleteno visoko speto pričesko.

Poročna pričeska: Generalna vaja

Tako kot poročno kosilo ali poročni ples je treba tudi svečano pričesko predhodno preizkusiti. Nekaj tednov pred poroko morate uskladiti termin s frizerjem in se z njim pogovoriti o vaših željah od A do Ž, zato da bo vse na svojem mestu. Tako si boste kasneje prihranili neprijetna presenečenja, poleg tega boste lahko prepričani, da vam pričeska dejansko pristaja in se lepo sklada z vašo poročno obleko. Generalna vaja je pomembna tudi za časovno usklajevanje. Tako boste prihranili nepotreben stres na svoj veliki dan. Zdaj morate reči samo še ''Da'' pravilni pričeski. 

 

Odkrijte: Poroka Dolgi lasje