Ženska z valovitimi lasmi v slogu morske deklice
Oblikovanje las | Poletje

Valoviti lasje v slogu morske deklice: Privoščite si morje v laseh

Ta trendovska pričeska je popolna izbira za poletne dni. Valoviti lasje v slogu morske deklice poskrbijo za privlačen videz, ki deluje sproščeno in nas vabi naravnost na plažo. V nadaljevanju boste izvedeli, kako lahko povsem preprosto in hitro ustvarite valovito pričesko in h katerim oblačilom najlepše pristaja.

Privlačno pričesko z valovitimi lasmi v slogu morske deklice najdemo na vseh družbenih omrežjih, npr. na Pinterestu in Instagramu, kjer velja za glavni trend prihajajočega poletja. To ne preseneča, saj predstavlja popolno kombinacijo različnih stilov – pričeske z mokrim videzom in pričeske z valovitimi lasmi ali razigranimi kodri. Zagotovo popolna izbira za dekleta z dolgimi lasmi in za vroče poletne dni. S to pričesko si lahko privoščite sonce in morje v laseh in tako počitnice prenesete v običajen vsakdan. In kaj potrebujete za videz v slogu morske deklice? Kodralnik in sprej za zaščito pred toplotnimi učinki, poleg tega pa še sprej za poudarjeno teksturo. Popoln videz, kot bi pravkar prišli iz morja, lahko ustvarite s pomočjo spreja za dodaten lesk ali gela za stilsko oblikovanje. Sledite našim navodilom in si povsem enostavno pričarajte nežno valovito podobo.

Pet korakov do poletne pričeske v slogu morske deklice

  • Ustvarite sredinsko prečo in lase zaščitite s sprejem za zaščito pred toplotnimi učinki.
  • Posamezne pramene ovijte okrog kodralnika. Pri tem vedno začnite pri spodnjih laseh in se pomikajte proti zgornjemu delu lasišča. Ne pozabite: Čim tanjši je kodralnik, tem tanjši bodo kodri.
  • Nasvet: Zaradi učinka toplote keratin v laseh postane prožen, kar omogoča lažje stilsko oblikovanje. Da bodo kodri obstojni dalj časa, jih lahko držite na dlaneh, dokler se ne ohladijo. Keratin se v tem času ponovno strdi, kodri pa obdržijo svojo čudovito obliko.
  • Za popoln poletni videz na lase nanesite sprej za poudarjeno teksturo.
  • Za pričesko z mokrim videzom uporabite sprej za dodaten lesk ali gel za stilsko oblikovanje. Na koncu pričesko samo še utrdite z lakom za večjo obstojnost.
660x450_frau-mermaid-waves-balayage
Balayage lasem podeli živahen videz in razgibanost

Komu pristajajo valoviti lasje v slogu morske deklice?

Plavolaska z valovitimi lasmi v slogu morske deklice

Valoviti lasje v slogu morske deklice so videti še posebno poletni in sijoči v kombinaciji z blond barvo

Pričeska z valovitimi lasmi je popolna izbira za dolgolaske, ki lahko svoje lase spremenijo v osupljivo trendovsko pričesko. Pri tem ni pomembno, ali so lasje ravni ali kodrasti. Ženske z naravnimi kodri nimajo težkega dela, saj lahko za večjo elastičnost in prožnost uporabijo malo balzama za kodraste lase in ga vtrejo v lase, nato pa posamezne pramene ovijejo okoli kodralnika. Na konice nanesite majhno količino dragocenega olja in že ste ustvarili popoln poletni videz. Plavolaske imajo srečo, saj so njihovi lasje že po naravi videti, kot bi jih poljubilo sonce.

Popolna izbira oblačil, ki pristaja valovitim lasem v slogu morske deklice

Ta pričeska je kot češnja na sladki poletni torti, ki navdušuje z lahkotnimi in svežimi okusi. Za popoln stilski videz izberite primerna oblačila, ki delujejo sproščeno. K valovitim lasem v slogu morske deklice pristajajo predvsem široka hipijevska oblačila, prav tako tudi kratke hlače iz jeansa, zgornji del in majica brez rokavov pa sta lahko z resicami v stilu priljubljenega festivala Coachella. Čim bolj lahkotna so oblačila, tem bolje. Espadrile s polno peto ali čevlji s prazno pleteno peto bodo poskrbeli za stilsko dovršen videz. Pri nakitu velja: Več je več. Kombinirate lahko ogrlice različnih dolžin, pa tudi več obročastih zapestnic bo lepo zaokrožilo vašo moderno podobo.

Odkrijte: Pričeske