summer-hairstyles-with-hair-accessories
Oblikovanje las | Poletje

Poletne pričeske z modnimi dodatki

Trakovi, rutice, obročki in sponke za lase – zanimivi modni dodatki, ki bodo popestrili vašo pričesko in poskrbeli za občutek glamurja, ob tem je treba poudariti tudi praktični vidik. Pričeska bo nekaj posebnega in edinstvenega, povsem v vašem stilu in z vašo noto. V nadaljevanju vam bomo predstavili najlepše kombinacije pričesk in zanimivih modnih dodatkov, ki vam bodo polepšale poletje.

Modni dodatki so iz najrazličnejših materialov. Lahko so zelo preprosti ali zelo dragoceni pa tudi umetniško oblikovani. Tako boste imeli priložnost, da izrazite svoj lastni stil in ustvarite povsem individualno podobo po svojih željah.

Te priložnosti nikoli ne izpustijo modni oblikovalci, ki pri snovanju modnih kolekcij vselej posežejo v skrinjico z najrazličnejšimi modnimi dodatki. Tudi v tej sezoni ni bilo drugače, saj smo pri številnih manekenkah opazili pestro paleto najrazličnejših brošk, sponk, trakcev in obročkov, ki so krasili pričeske. V galeriji vam bomo predstavili izbor najlepših pričesk, ki vas bo zagotovo navdušil in inspiriral pri ustvarjanju lastnih kreacij z umetniško noto.

Poletne pričeske z modnimi dodatki

Različni modni dodatki so zelo praktični in nadvse priročni. Poleg tega da so ljubki na pogled, lahko z njimi nežno ukrotimo lase in jih spnemo, če si tega želimo. Ob tem omogočajo neskončno veliko možnosti za ustvarjanje individualnih pričesk z osebno noto. Na voljo so v najrazličnejših oblikah, barvah in stilih, zato je izbira zelo pestra. Pogosto se uporabljajo pri figi pa tudi pri pričeskah v stilu sleek-look in pri kitkah, lepo pa pridejo do izraza pri pričeski v stilu undone. To so lahko najrazličnejši cvetovi, okrasno perje, nakit in še kaj.

Poletne pričeske z modnimi dodatki