Ženska s poletnim klobukom
Oblikovanje las | Poletje

Mesto ali plaža? Popolne pričeske za vaš poletni oddih

Poletje v mestu ali oddih na plaži? Kakršnekoli načrte imate za poletje, zagotovo si želite imeti popoln stilski videz. To vključuje poletne trendovske pričeske, kot na primer skuštrana figa ali nežno valoviti lasje. V nadaljevanju vam bomo razkrili, kako vam lahko poletne pričeske pričarajo popolno stilsko podobo.

Obožujemo poletje. Dnevi so daljši, toplo je in medtem ko koža postaja temnejša, lasje postajajo svetlejši. Imate čudovite načrte in želite, da bo to poletje nepozabno? Potem potrebujete popoln stil. Pri tem ni pomembno, ali je to v nočnem času, ko uživate v poletni vročini v vašem mestu, ali na morski plaži nekje v Mediteranu, medtem ko vam sapica nežno boža lase. Z našo pomočjo boste povsem enostavno našli najbolj trendovske poletne pričeske za ulični stil in plažo.

660x545_Woman-Summer-Blouse-Beach
Urejen videz na morski plaži s trakom v laseh in bluzo z naborki

Ulični stil: Tako boste našli popolno pričesko za Pariz, Berlin in druge metropole

Ženska z obleko s cvetličnim vzorcem, ki se sprehaja po mestu

Osemdeseta so se ponovno vrnila: S cvetličnimi motivi v retrostilu boste v skladu z najnovejšimi trendi

Ste dekle, ki obožuje Big City (veliko mesto) in sončne žarke na terasi nebotičnika, visoko v oblakih, ali morda v kakšnem uličnem lokalu? Potem imamo za vas popoln stil. Čez dan si lahko privoščite eleganten visoko spet čop ali pa dvojne francoske kitke. Tako boste občutili hladno sapico vetra, ki vas bo nežno pobožala po vratu. Takšna pričeska lepo pride do izraza z lahkotnimi oblačili v razigranih vzorcih, ki zaokrožijo popolno podobo. Zvečer, ko je čas za zabavo po delu in ko želite uživati v čudovitem sončnem zahodu visoko na nebotičniku, lahko razpletete kitke in ustvarite povsem naravne kodre. Lasje bodo nežno padali čez ramena, valovita oblika pa bo poudarila eleganten ženstveni stil.

Stilska kraljica na plaži: Postanite stilska ikona na Mikonosu ali Ibizi

V zraku je čutiti vonj slane vode, slišati je bučanje morskih valov, topla sapica vetra pa nežno boža spuščene lase. Ves dan ste uživali v toplih sončnih žarkih, saj ste bili v lahkotni tuniki v grškem stilu pravi magnet za oči. Zdaj sedite na balkonu in opazujete dih jemajoč sončni zahod nad morjem. Popoln večer za sprostitev! Zagotovo želite privoščiti nekaj tega ugodja tudi svojim lasem in jim nameniti dodatno nego, mar ne? Potem je za vas prava izbira intenzivna negovalna maska za lase Gliss Hair Repair. Priporočamo vam, da masko pustite delovati čim dlje in počakate, da se dan nežno prevesi v večer. Na ta način boste poskrbeli za popolno poletno nego in čudovit videz, ki mu sonce in veter ne moreta do živega.

660x545_Woman-Summer-Style-Greece
Majčka brez rokavov in kratke hlače iz jeansa so popolna kombinacija za mediteranski stil