Ženske z daljšim, stopničasto postriženim pažem in očali
Oblikovanje las | Paževske pričeske

Nova različica: Predstavljamo vam novo trendovsko pričesko – daljši paž s stopničkami

Pri paževskih pričeskah se je na obzorju predstavila nova različica, ki smo jo poimenovali 'choppy lob'. Priljubljen daljši paž, ki ga sicer dobro poznamo, se zdaj predstavlja z nežnimi stopničkami. V nadaljevanju vam bomo zaupali, zakaj bo ta različica morda naša nova najljubša pričeska, komu pristaja in kako jo ustvariti. Preberite več. 

Kakšen rezultat dobimo, če združimo daljši paž s stopničkami? Zagotovo trendovsko kreacijo, ki si zasluži vso našo pozornost. Daljši paž s stopničkami se oblikuje povsem enostavno in lepo pristaja k različnim oblikam obraza. Čudovito pristaja ženskam z daljšimi lasmi, ki si želijo majhne spremembe. To je odlična srednja pot med dolgimi in kratkimi lasmi, kar je ravno dovolj, da si lahko omislite tudi čop.  

Kakšna je tehnika striženja

Prepoznavna lastnost daljšega paža s stopničkami je, da lasje segajo najdlje do ramen. Zgornji lasje so postriženi resasto in oblikovani v stopničke, ki so različnih dolžin. Pomembno pri tem je, da niso preveč kratke, saj bi drugače pričeska hitro delovala staromodno. Da se to nikakor ne bo zgodilo, morate zagotoviti, da bo najkrajša stopnička postrižena v višini brade.

Ženske z daljšim, stopničasto postriženim pažem in očali

Daljši paž s stopničkami lepo pristaja tudi ženskam z naravno kodrastimi lasmi.

Kako oblikovati daljši paž s stopničkami

Stilsko oblikovanje daljšega paža s stopničkami je, kot smo že omenili, povsem preprosto. Po umivanju v lase vtrite peno za utrjevanje. Nato jih osušite s sušilnikom (za kar uporabite nastavek) ali na zraku. Resasto oblikovan paž pride najlepše do izraza, če so lasje rahlo skuštrani in imajo valovito obliko. Za finiš uporabite nekaj kapljic olja in pregnetite konice. Tako bo pričeska delovala negovano in stilsko.