Oblikovanje las | Paževske pričeske

Moderne pričeske v mat videzu

Večina žensk si želi visokega leska, vendar so tudi mat lasje zelo zapeljivi. Preizkusite zanimivo popestritev, ki prinaša stilsko drugačnost. Na modnih revijah smo opazili pričeske v mat videzu, ki deluje zelo naravno, mladostno in razigrano. V nadaljevanju vam bomo predstavili zanimiv izbor najlepših pričesk, ki vas bodo navdušile. 

Pravila, ki so veljala doslej, preprosto ne veljajo več. Lasje ne potrebujejo biti dolgi, dosledno urejeni in z visokim leskom. Spremembe so dobrodošle in tudi v modi je tako. Ženske imajo tudi izrazito kratke pričeske, ki ne zahtevajo veliko časa za oblikovanje. Pričeske v mat videzu so idealna priložnost za modne navdušenke. Argentinska manekenka (glej sliko zgoraj) se nam je predstavila s pričesko v mat videzu, ki jo je oblikovala v daljši bob, medtem ko so konice v stilu beach waves. Njeni blond lasje so povsem brez leska in popolnoma ustrezajo pričeski v trendovskem videzu.

Mat videz: Zakaj se odločiti za takšen videz?

Pričeske v stilu mat look vzbujajo občutek lahkotnosti, razigranosti in sproščenosti. Zvitki in kolutki, kitke, pričeske v stilu undone … Možnosti je neskončno veliko. Pričeske delujejo naravno, kot da jim ne bi namenili posebne pozornosti. Odlikuje jih mat videz brez leska, zaradi česar se dodatno poudari barva polti, poleg tega takšen videz ponuja veliko možnosti za ekstravaganten make up. V tem primeru si lahko omislite zadimljene oči ali rdečilo v živahnih barvnih odtenkih, s čimer boste ustvarili izrazit kontrast in pritegnili pozornost.

Mat videz: Kaj je zanj značilno?

Mat videz je izrazito nasprotje visokega leska, kot pove že samo ime, vendar nima nikakršnega vpliva na obliko in strukturo. S pravimi izdelki za stilsko oblikovanje boste takšen videz ustvarili v trenutku: 

 

Čudežna mat pasta: Zagotovo idealna rešitev za tiste, ki si želijo ustvariti trendovsko pričesko brez leska. S pasto lahko poudarite posamezne pramene, ne da bi se lasje zlepili. Na voljo je tudi mat pasta za ravnanje las in za kratke pričeske.  

Stilska navodila: Majhno količino paste nanesite na prste in oblikujte posamezne pramenčke.

 

Puder za večji volumen: Uporabite puder za večji volumen in ustvarite čudovito razkošje v stilu mat look. Tako boste lase zlahka oblikovali v čudovite visokospete pričeske, lahko pa si omislite tudi divje kodre.  

Stilska navodila: Puder za večji volumen porazdelite na konice prstov in ga vtrite v lasišče ali na preostalo dolžino las. Pudra ni treba odstraniti s krtačo.  

Suhi šampon: Preizkusite čudežno sredstvo v steklenički, ki prinaša hitro osvežitev, obenem pa ustvari izjemen volumen in v trenutku pričara mat videz. Poleg tega ga lahko povsem enostavno nanesete na lase, še posebno priročen pa je, ko vam primanjkuje časa.

Stilska navodila: Šampon za suho umivanje v majhnih količinah nanesite na lase in pustite delovati dve ali tri minute, nato pa ga narahlo vtrite v lasišče. Na koncu morate lase samo še počesati in oblikovati pričesko po svoji izbiri. 

V galeriji smo za vas pripravili nekaj zanimivih pričesk, ki vas bodo navdušile.

Zvezdniške pričeske v stilu mat look