long-bob-2
Oblikovanje las | Paževske pričeske

Najljubša pričeska pri ženskah: Daljši paž

Zvezdnice, stilske ikone, znane osebnosti iz sveta filma in zabave obožujejo daljši paž. Trendovska pričeska je postala prava filmska uspešnica. V nadaljevanju vam bomo zaupali, kaj je za ljubki paž značilno, komu odlično pristaja in zakaj je postal nepogrešljiv v repertoarju najbolj priljubljenih klasičnih pričesk.


Daljši paž: 
Pričeska z enakomerno dolžino las v višini ušes (prvotna dolžina paža) pa vse do ramen.

Prehodna pričeska? Nikakor ne! Daljši paž je postal nepogrešljiv. Tudi na aktualnih trendovskih lestvicah najbolj priljubljenih pričesk lahko najdemo daljši paž v zgornji polovici lestvice, kjer zagotovo zavzema eno vodilnih mest. Toda zakaj je tako zelo priljubljen? Odgovor je na dlani, to lahko pripišemo predvsem njegovi raznolikosti, poleg tega ima še več talentov. 

Daljši paž je filmska uspešnica, ker …

... se vam ni treba odločiti med daljšimi lasmi in kratko postriženo pričesko,

... je primeren za vse vrste las,

... dolžina omogoča tudi oblikovanje čudovitih visokospetih pričesk,

... vam v trenutku podeli mladosten videz,

... deluje glamurozno (s povsem gladko počesanimi in zravnanimi lasmi) in lahkotno razigrano (z valovito strukturo) – vse v enem,

... se lahko ustvari v samo nekaj potezah,

... ste z njim vselej v skladu z najnovejšimi modnimi trendi,

... sam po sebi zagotavlja eleganten videz.

Komu daljši paž odlično pristaja?

Če ste se odločili za paž, vam čestitamo za odlično izbiro. To je pričeska, ki pristaja vsakomur, ne glede na strukturo las, obliko obraza in stil. Prav zato ga obožujemo!


Ovalna oblika: Ljudje z ovalno obliko obraza imajo veliko srečo v življenju, saj jim pristajajo skoraj vse pričeske. Daljši paž lepo poudari harmonijo enakomernih proporcev, ki jo še toliko bolj poudarijo lasje z dolžino do ramen. Celostna podoba deluje zelo usklajeno in harmonično. Nasvet za stilsko oblikovanje: Lahko si omislite sredinsko prečo ali daljši frufru.

Okrogla oblika: Če imate okroglo obliko obraza, vam svetujemo, da se odločite za stopničasto postriženo različico z daljšim pažem. Resice na zgornjem delu lasišča bodo ustvarile dodaten volumen, spremenile razmerje in tako optično podaljšale obraz. Nasvet za stilsko oblikovanje: Odlično vam bo pristajala mehka stranska preča ali daljši frufru, počesan na eno stran.

Oglata oblika: Če imate oglato obliko obraza, potrebujete mehke linije, ki ustvarijo kontrast. V tem primeru vam bodo lepo pristajale pričeske v stilu daljšega paža s stopničkami in resicami, ki obdajajo obraz in mu podelijo mehke linije. S tem boste ustvarili zanimiv kontrast med mehkimi linijami in nekoliko bolj izrazitimi potezami obraza. Nasvet za stilsko oblikovanje: Valovita struktura bo vnesla lahkotnost in razigranost. 

Predstavljamo vam pričesko, ki je osvojila modni svet. Paž obožujejo blogerke, manekenke pa tudi zvezdnice. Najlepši dokaz za to najdete v galeriji. 

Najljubša pričeska: Daljši paž