bob-hairstyle
Oblikovanje las | Paževske pričeske

Kreativne različice paža

Paž navdušuje s pestro raznolikostjo, zato imajo ženske, ki so se odločile za to pričesko, veliko možnosti, med katerimi lahko izbirajo. Lahko si recimo omislite paž z nežnimi ženstvenimi kodri ali z valovito obliko. Za večerno zabavo si lahko privoščite sofisticirano kreacijo v mokrem videzu, celostno podobo pa lahko nadgradite tudi z modnimi dodatki, ki ustvarijo športen ali eleganten videz. Če poudarite konice, boste ustvarili povsem novo dimenzijo. V nadaljevanju vam bomo predstavili povezavo med pažem in kreativnostjo.

Zagotovo konkurenca za kratko postriženo pričesko v stilu pixie. Paž obožujejo ženske po vsem svetu. To pravzaprav ni presenečenje, saj je ta pričeska nadvse primerna za običajen vsakdan. Paž je poleg tega nadvse moderen in zapeljiv, navdušuje pa tudi s sposobnostjo preobrazbe. V naši slikovni galeriji boste našli številne dokaze za njegovo večplastnost.

Galerija: Paž na tisoč in en način

Paž z valovito strukturo pri Clémence Poésy

Paževske pričeske
© Getty Images

Clémence Poésy ima stopničasto postriženi paž z valovito strukturo

 

Clémence Poésy se je šele pred kratkim ločila od svojih dolgih las in se nam predstavila z nekoliko krajšim pažem, ki francoski igralki in manekenki odlično pristaja. Pričeska s peščenimi kodri z rahlo valovito strukturo in blond barvo las ter dolžino do brade poudari njene prelepe obrazne poteze, zvezdnica pa s tem vsekakor dokazuje svoj občutek za stilsko uglajenost.
V videoposnetku si lahko ogledate navodila za oblikovanje pričeske v stilu peščenih kodrov, kot jo ima Clémence Poésy. Predstavil vam jih bo Schwarzkopfov strokovnjak za lase Armin Morbach.

 

Videoposnetek: Kako ustvariti peščene kodre