kate-middleton
Oblikovanje las | Nasveti in triki

Zvezdniška pričeska Kate Middleton

To je bil velik trenutek za ves svet! 29. aprila so bile vse oči uprte v en sam dogodek. Kate Middleton (29) se je namreč poročila s princem Williamom Waleškim (28). Kljub vsem špekulacijam in namigovanjem, da je bila pod težkim pritiskom in da jo je na ta dogodek morala pripraviti cela vrsta svetovalcev, se je izkazalo, da temu ni bilo tako. Kate je delovala sproščeno, veselo in je celo zasenčila svojega slavnega soproga. Njena pričeska pove, da je vojvodinja močna osebnost, ki lahko v visokem stilu prestane tudi najbolj viharne čase.

artikel_210
© Getty Images

Kate Middleton se je udeležila krsta ladje na otoku Anglesey. Očarala nas je s svojim naravnim, a zelo glamuroznim videzom

Mlada umetnostna zgodovinarka Kate Middleton, ki se je še kot študentka zaljubila v princa, je v nenehnem središču svetovne medijske pozornosti. William bo nekoč postal angleški kralj, zato to ne preseneča. Življenje v soju medijskih luči in svetovne pozornosti je zagotovo tudi zelo naporno. Novinarji sledijo kraljevskemu paru na vsakem koraku in Kate, ki ni modre krvi, vsekakor ni vedno lahko. Ravno zato je toliko bolj zanimivo, kako dobro se Kate znajde v vsem tem dogajanju. Gre za samozavestno mlado žensko, ki je v svojem življenju opravljala tudi številna priložnostna dela. Tako je bila na primer zaposlena v modnem podjetju, nazadnje pa je delala kot fotografinja v podjetju svojih staršev. Glede na to, kar lahko beremo v časopisih, svoje poroke ni praznovala samo s člani kraljevske družine in plemstvom, temveč tudi s povsem navadnimi ljudmi. Ljubka Kate tako postaja princesa vseh ljudi.

Stilska pričeska Kate Middleton

Njene pričeske so načeloma vedno klasične, vendar tudi moderne. Na svojem prvem uradnem nastopu na otoku Anglesey je Kate vedela, da je bolje, če lasje niso spuščeni, temveč rahlo speti v zadnjem delu glave. Prefinjen naglavni modni dodatek iz perja, ki ga je izdelal modni oblikovalec klobukov Philip Treacy, je odlična rešitev za stilsko podobo pričeske, ki ima svoj namen tudi v vetrovnem vremenu. Kate takšen modni dodatek odlično pristaja. To je naša izbira za stilsko pričesko tedna.

Spletne povezave

Ali si želite nositi klobuk? >> philiptreacy.co.uk

Več o stilu Kate Middleton >> people.com

Sorodni članki