volume-im-haar-2
Oblikovanje las | Nasveti in triki

Čudovit volumen las – pričeske kot iz frizerskega salona pri vas doma

Večina žensk si želi čudovit volumen in bogato razkošje zdravih las s prelestnim leskom. S pravilnim stilskim oblikovanjem vam bo to zlahka uspelo. Tako boste s samo nekaj potezami ustvarili popoln volumen in si pričarali edinstveno pričesko za najrazličnejše priložnosti. V nadaljevanju vam bomo predstavili profesionalne pričeske, ki jih lahko povsem enostavno ustvarite tudi sami.

Slavna Brigitte Bardot, ki je že zakorakala v sedemdeseta, je zagotovo najbolj nepozabna zaradi blond barve las in razkošne pričeske z izrazitim volumnom, saj se je zaradi kultne stilske pričeske in ljubkega videza vpisala v svetovno zgodovino. Tudi v sodobnem času je razkošna pričeska osvojila številna ženska srca, ki obožujejo brezčasno eleganco in lepoto. Zagotovo se marsikdo ne more pohvaliti z gostimi lasmi in razkošnim volumnom, toda s preprostimi profesionalnimi triki si boste zlahka pričarali nekaj dodatnega volumna.

Vse, kar potrebujete za čudovit volumen

Suhi šampon, glavnik s konico, sprej za večji volumen, lak za lase

Navodila za razkošno pričesko

1. Če si želite ustvariti pričesko z izjemnim volumnom, morajo biti lasje povsem suhi. Najbolje je, da v ta namen uporabite suhi šampon, s čimer bodo lasje dobili izrazito strukturo.

2. Nanesite sprej za volumen in lase postopoma, pramen za pramenom, narahlo natupirajte z glavnikom.

3. Natupirane lase rahlo počešite in volumen utrdite z lakom za lase.

Filmska igralka Holland Roden (na sliki zgoraj) si je omislila XXL-grivo v kombinacijiz undone-lookom. V tem primeru je lase treba natupirati izključno na zgornjem delu lasišča, preostala dolžina las pa naj mehko pada na ramena. Lase s krtačo osušite pokončno in jih še enkrat natupirajte z glavnikom. Nato pa oblikujte razkošno grivo, ki jo morate utrditi s sponkami. Na koncu uporabite še nekaj laka za lase. 

Čudovit volumen lahko ustvarite tudi z drugimi metodami. Schwarzkopfov strokovnjak Armin Morbach vam bo v videoposnetku prikazal nekaj profesionalnih trikov, ki vam bodo pri tem v pomoč. V galeriji pa vam bomo predstavili izbor čudovitih pričesk z razkošnim volumnom, ki jih boste hoteli preizkusiti tudi vi.

Video: Tako boste ustvarili čudovit volumen

Pričeske z volumnom v laseh

Sorodni članki