Oblikovanje las | Nasveti in triki

Pričeske v stilu Somraka – na temni strani

Ob gledanju filmske sage o vampirjih Somrak, še posebej drugega dela z naslovom Jutranja zarja, ki je navdušil na milijone ljudi po vsem svetu, smo zelo uživali. Ob tem smo pozornost namenili tudi popolni stilski (vampirski) podobi in prečudovitim pričeskam glavne junakinje Belle, ki jo je izvrstno upodobila Kristen Stewart. Navdušile pa so nas tudi ostale protagonistke, ki so bile prav tako prava paša za oči.

Če boste kdaj srečali vampirja ob belem dnevu, ga boste zagotovo prepoznali po bledikasti, skorajda prosojni koži. Znano je, da vampirji oživijo šele v nočnem času, ko lahko pokažejo svoje nadnaravne moči. To lahko rečemo tudi za Bello in druge vampirje v priljubljeni sagi. Čez dan povsem običajna in vsakdanja podoba, ki ne vzbuja pozornosti, se v nočnem času spremeni v ekstravagantno, ki spominja na vampirje in njihove legende. Zanimiva umetniška metamorfoza vključuje tudi preobrazbo pričeske.

V uspešni in izredno priljubljeni seriji Somrak nam avtorica romanov Stephenie Meyer pripoveduje ljubezensko zgodbo med vampirjem Edwardom Cullenom, ki ga v filmu igra Robert Pattinson, in študentko Bello Swan, ki jo je odlično upodobila Kristen Stewart. Somrak nas je poleg ganljive ljubezenske zgodbe, drame in napetosti navdušil tudi z zanimivo (vampirsko) stilsko podobo in prečudovitimi pričeskami, kar velja tudi za Jutranjo zarjo, drugi del.

V video predstavitvi vam bo Schwarzkopfov stilist Armin Morbach predstavil pričesko v stilu rockabilly, ki vas bo popeljala v svet Somraka, Jutranje zarje in vampirjev.

V galeriji vam bomo predstavili zvezdnice in zanimivo preobrazbo vsakdanjih pričesk v vampirske pričeske v stilu Somraka.

Video predstavitev: Kako ustvariti pričesko v stilu rockabilly

Pričeske v stilu Somraka