Ženska v belem zgornjem delu z dolgimi, rdečkasto rjavimi lasmi, spetimi v visok čop.
Oblikovanje las | Nasveti in triki

Zablestite! Nasveti in triki za uporabo spreja za sijoč lesk

Obožujete sijoče, glamurozne pričeske? Potem je sprej za sijoč lesk pravo sredstvo za učinek dodatnega glamurja. Razkošje v steklenički: Odkrijte, kako lahko zaokroži vašo stilsko podobo.

Kateri sprej za sijoč lesk je prava izbira za vaše lase?

Sprej za sijoč lesk mora izpolniti različne kriterije glede na strukturo las in različne priložnosti. S pravo formulo lahko povečate intenzivnost leska svojih las. Če so ti bolj suhi, potem je zanje idealen sprej, ki vsebuje dragocena olja. Za poškodovane lase uporabite sprej z obnovitvenim kompleksom. Tako bodo prejeli vse hranilne učinkovine in bodo v trenutku bolj voljni in zdravega videza. Če imate tanke lase, izberite sprej z lahkotno strukturo, brez dodatne obtežitve. Za utrjevanje sofisticirane visoko spete pričeske vam svetujemo, da posežete po laku za lase. Ta namreč zagotavlja izjemno močno in dolgotrajno obstojnost elegantne pričeske. Za pridih glamurja vaše vsakdanje pričeske poskrbijo parfumi za lase s formulo za visok lesk. Vaši lasje bodo tako čudovito odišavljeni, obenem pa bodo imeli naraven sijaj.

Kako uporabiti sprej za visok lesk:

  • Upoštevajte razdaljo od lasišča! Da preprečite zlepljenost, sprej popršite približno z razdalje 30 centimetrov.
  • Pršite po celotnih laseh! Tako se bo meglica enakomerno porazdelila po celotni površini.
  • Nadzorujte količino nanosa tako, da lase s sprejem popršite večkrat in v krajših intervalih.
  • Druga možnost: Sprej nanesite na krtačo za lase, nato pa z njo počešite lase. Na ta način boste prav tako zagotovili enakomerno porazdelitev.
  • Previdno! Če uporabljate sprej za visok lesk na oljni osnovi, lase pred nanosom počešite. Tako boste preprečili štrenast videz.
  • Za učinek zglajenih in povsem zravnanih las majhno količino spreja nanesite na dlani, nato pa z njimi zgladite naelektrene lase.

Pričeske, ki obožujejo visok lesk

Ženska z dolgimi, temno blond lasmi in s črnimi sončnimi očali, ki nosi siv potiskan plašč, ogrnjen preko ramen.

Sprej za bleščeč lesk pričeskam za običajni vsakdan podeli sijoč in negovan videz

Kadar želite ustvariti glamurozen ali eleganten videz, je uporaba spreja za visok lesk odlična izbira. V primerjavi z običajnim oljem za lase, ki pričara naraven sijaj, sprej omogoča lažje uravnavanje intenzivnosti leska. Zagotavlja enakomeren lesk, ki je nepogrešljiv pri naslednjih stilih: Trendovska pričeska z zrcalnim leskom, gladko počesani in povsem zravnani lasje, klasična visoko speta pričeska, elegantna pričeska v mokrem videzu ali retro pričeska v stilu Dite von Teese. Sprej lepo poudari tudi vašo pričesko za običajni vsakdan. Preizkusite ga v kombinaciji z gladko počesanimi lasmi, spetimi v čop: Najprej lase obdelajte z likalnikom za ravnanje, nato jih usmerite nazaj in jih na zatilju povežite v eleganten čop. Za bolj dramatičen učinek oblikujte visoko spet čop. Za popoln zaključek uporabite sprej za bleščeč lesk.

Odkrijte: