Ženska, ki ima slab dan za pričesko
Oblikovanje las | Nasveti in triki

Prva pomoč, ko vam ne uspe nobena pričeska

V nadaljevanju vam predstavljamo najboljše nasvete in trike, ki vam bodo v pomoč, ko vam ne bo uspela nobena pričeska. Pridejo dnevi, ko niti en samcat las ni na svojem mestu. Boste zaradi tega ves dan nosili kapo? Tudi to lahko storite, ampak to ni edina rešitev!

Ženska z napol visoko speto figo, ko ne uspe nobena druga pričeska

Enostavna rešitev za slabe dni za pričesko: Napol visoko speta figa

Ste sinoči šli z mokrimi lasmi v posteljo? To se lahko konča dobro – lahko pa vas zjutraj čaka slab dan za pričesko. Obstaja veliko scenarijev, ki lahko privedejo do tega, da lasje ne stojijo tako, kot bi morali. V nadaljevanju vam bomo zaupali najboljše nasvete in trike, ki bodo vaš slab dan za pričesko spremenili v popolno rešitev.

  1. Ta nasvet spada med klasike, a ga bomo vseeno podali še enkrat: Če imate zjutraj mastne lase, a nimate časa, da bi si jih umili, lahko težavo rešite s suhim šamponom. Večjo količino šampona enostavno nanesite na lasišče, ga vtrite s konicami prstov v lasišče, ostanke šampona pa na koncu odstranite s krtačo. Prijeten stranski učinek: Suhi šampon poskrbi za dodaten volumen – zato lahko reši vaš dan tudi v primeru, če so lasje sploščeni in upadli.

  2. Razmršeni lasje? To lahko brez težav uredite s trikom, ki deluje vedno in povsod, in to v nekaj sekundah: Lak za lase popršite na krtačo, z njo počešite zgornjo površino las in ponovno boste prevzeli nadzor nad svojimi lasmi. Edina slabost: Ta trik deluje samo na ravnih laseh.

  3. Imate naravne kodre, ki so brez življenjske iskrice? Pri tem vam lahko pomaga sprej za kodraste lase – najbolje deluje, če ga nanesete tako, da je glava sklonjena navzdol. Pomagate si lahko tudi z balzamom za kodre, ki ga nanesete na konice in vse do korenov.

  4. Suhe konice lahko učinkovito pozdravi samo vaš osebni frizer. Kratkoročno in za dodatno nego med posameznimi obiski pri frizerju pa pomaga dragoceno olje za nego las ali serum s hranilnimi učinkovinami za nego konic.

  5. Če imate slab dan za pričesko, imamo za vas še eno rešitev: Napol visoko speta figa, pri kateri se lasje na zgornjem delu glave spnejo v figo. To je popolna rešitev za daljši frufru, ki več ne deluje sveže. Druga rešitev: Frufru lahko s pomočjo igle ali sponke stilsko oblikujete, tako da ga usmerite na stran. Rezultat je stilska pričeska, primerna za običajen vsakdan.
600x800_bad_hair_day_laugh
Dodaten nasvet: Tudi najslabši dan za pričesko lahko rešite s sijočim nasmehom!