natural-hairstyles
Oblikovanje las | Nasveti in triki

Pričeske s povsem naravnim videzom

Naravne pričeske zelo dobro pristajajo modernemu stilu življenja. So sproščene, 'casual' in nadvse 'cool', enostavne in predvsem zelo naravne. Poleg tega da so preproste, jih lahko oblikujete skoraj v trenutku, ne da bi vam ukradle dragocen čas. V galeriji vam predstavljamo izbor najlepših, ki vas bo zagotovo navdušil. 

V sodobnem času, ki je včasih zelo hektičen, si vsekakor želimo preprostih in nezapletenih stvari, kar velja tudi za pričeske. Dobra novica je, da je na voljo veliko preprostih pričesk, ki so kljub svoji preprostosti zelo atraktivne, poleg tega pa jih lahko oblikujete skoraj v trenutku. Za naravne pričeske v stilu undone potrebujete samo nekaj potez in ustrezne izdelke za stilsko oblikovanje. Če las ne želite nositi spuščenih, jih lahko preprosto zvijete, spletete ali pa ustvarite povsem enostavno visokospeto pričesko. Celotna pričeska lahko deluje nekoliko bolj razigrano in živahno. Posamezni prameni lahko nežno padajo na obraz, celotna kompozicija je lahko povsem neformalna in naravna. Če si želite pričesko nekoliko okrasiti, lahko posežete po modnih dodatkih, ki bodo poskrbeli za posebno noto.

V petih korakih do naravne pričeske

Bistvo naravnih pričesk je, da delujejo čim bolj naravno in neumetelno. To pomeni, da po umivanju las ne smete uporabiti pripomočkov za stilsko oblikovanje, kot so na primer likalnik za ravnanje las, kodralnik ali sušilnik. Dovolj bo, če boste lase oblikovali s prsti. Tudi pri izdelkih za nego las velja zmerna drža. Vsekakor pa si lahko pomagate z drobnimi stilskimi pripomočki, ki las ne obremenjujejo, vendar pričeski podelijo strukturo in dodaten lesk.

Postopek:

1. Lase po umivanju prekrtačite ali prečešite z glavnikom, ki ima velike zobce.
2. Lase osušite povsem naravno.
3. Na dlani nanesite nekaj voska in ga s prsti porazdelite po laseh.
4. Eventualno ustvarite čop ali figo ali pa lase spnite v napol visoko speto pričesko.
5. Uporabite lak za lesk, ki bo poskrbel za visok sijaj.

Nasvet: Naravni lasje lahko delujejo tudi popolnoma mat. V ta namen lahko namesto sijočega voska in laka za lesk uporabite kremo z mat učinkom.

Najbolj primeren make-up za naravne pričeske je v naravnih tonih, pri čemer prevladujejo zemeljski odtenki, vse od bež do rjave in nežne rožnate.

V galeriji vam bomo predstavili najlepše naravne pričeske, ki vas bodo navdušile in navdihnile vašo kreativnost.

Naravne pričeske

Sorodni članki