Oblikovanje las | Nasveti in triki

Zvezdniški stil tega meseca: Jennifer Morrison in njena pričeska v stilu spletenega venčka

Filmska igralka Jennifer Morrison nas je kot dr. Allison Cameron v uspešni nanizanki Zdravnikova vest navdušila, kar velja tako za njen talent kot tudi za čudovit videz. Na premieri njenega najnovejšega filma smo jo opazili z zanimivo pričesko v stilu spletenega venčka, ki nam je bil še posebej všeč. V nadaljevanju vam bomo predstavili, kako lahko tudi vi takšno pričesko oblikujete povsem enostavno.

Jennifer Morrison stoji pred kamerami vse od zgodnje mladosti, nastopala je v številnih oglaševalskih kampanjah in televizijskih reklamah. Vrhunec njene mladostne kariere je zagotovo naslovnica športne revije, ki jo je krasila skupaj z legendo košarke, Michaelom Jordanom. Vse odtlej se je njena kariera strmo vzpenjala, kar je z vlogo mlade zdravnice Allison Cameron v kultni seriji o genialnem, vendar nekoliko ekstravagantnem zdravniku dr. Housu samo še potrdila. Eno vidnejših vlog je odigrala v priljubljeni seriji How I Met Your Mother, ki smo jo lahko gledali tudi pri nas. Zaradi vseh teh vidnih dosežkov Jennifer Morrison danes zagotovo spada med najbolj uspešne ameriške igralke. Mnogi ne vedo, da je poleg svoje uspešne filmske kariere uspešno zaključila študij angleške književnosti in dramske umetnosti. Toda njeno srce zagotovo bije za velika filmska platna. Prepričani smo, da ji bo to zaradi njenega talenta in čudovitega videza dobro uspevalo tudi v prihodnosti.

Jennifer Morrison: Drznost in pogum za preizkušanje novosti

Anleitung Haarkranz flechten Jennifer Morrison
© Getty Images

Za novi film Some Girl(s) se je Jennifer poslovila od svojih blond las in se prelevila v zapeljivo rdečelasko. To za mlado igralko, ki obožuje eksperimentiranje in izzive, ni bil nikakršen problem, saj je v svoji karieri preizkusila skoraj vse barve, od blond do črne, vendar pa si je tokrat Jennifer po koncu filma lase ponovno pobarvala na svetlo blond s skandinavskim pridihom.

Na levi: Jennifer Morrison obožuje spremembe. Odlično ji pristaja tudi zapeljiva rdeča barva las

Vse, kar potrebujete za spleteno pričesko v stilu Jennifer Morrison

Takšna spletena pričeska bo najlepše prišla do izraza pri zelo dolgih laseh.
Potrebovali boste sprej za zaščito pred vročino, likalnik za ravnanje, peno za utrjevanje, gumico, sponke in lak za lase.

Stilska navodila za spleteni venček v stilu Jennifer Morrison

Spletena pričeska deluje precej zapleteno, toda samo na prvi pogled. Potrebujete zgolj nekaj vaje in občutka. Zagotavljamo vam, da spletanje kitke v obliki ribje kosti ne bo preveč naporno.

Anleitung Haarkranz flechten jennifer Morrison
© Getty Images

Jennifer Morrison in njena čudovita pričeska – pogled s strani

1. Pričeska vam bo najlažje uspela, če bodo lasje povsem gladki. V ta namen lase zravnajte z likalnikom. Pri tem ne pozabite na sprej za zaščito pred vročino.

2. Na lase nanesite peno za utrjevanje v velikosti teniške žogice in jo enakomerno porazdelite, s čimer bodo lasje imeli boljši oprijem in obstojnost.

3. Lase počešite na eno stran in jih položite preko ramena. Nato jih razdelite v dva enako velika pramena in ju pridržite z obema rokama.

4. Pramena prekrižajte enega čez drugega.

5. Vzemite manjši pramen las z zunanje strani lasišča in ga dodajte k pramenu na nasprotni strani, pri čemer obdržite oba pramena, s katerima ste začeli. Zdaj bo kita začela dobivati videz ribje kosti.

6. Z enako tehniko spletite lase vse do konic in kito spnite s tanko gumico.

7. Da kitka ne bo delovala preveč strogo, jo nežno razvlecite.

8. Na koncu čop oblikujte v obliki venčka in ga pritrdite s sponkami. Uporabite še lak za lase, ki bo poskrbel za popolno obstojnost in čudovit lesk.