Moški s Cezarjevo pričesko
Oblikovanje las | Pričeske za moške

Izjemno trendovsko: Zakaj se morate odločiti za Cezarjevo pričesko?

Moderna je že več kot 2000 let. Kdo bi se lahko pohvalil s tem ? Julij Cezar, če bi bil še med nami. Rimski vojskovodja ni osvojil samo galskih plemen in Kleopatrinega srca, temveč tudi svet mode. Bolje rečeno, njegova pričeska. V nadaljevanju boste izvedeli vse, kar morate vedeti o brezčasni trendovski Cezarjevi pričeski.

Pričeska, ki je svoje ime dobila po slavnem Juliju Cezarju, trenutno praznuje svojo vrnitev v svet mode. Spada med klasične stile, ki so del osnovnega repertoarja vsakega frizerskega salona po vsem svetu. Slavni oboževalci tega stila so na primer George Clooney, Justin Timberlake in Antonio Banderas. Ta kratko postrižena pričeska pristaja številnim tipom las, kar je zagotovo eden izmed glavnih razlogov, da se je uvrstila na sam vrh priljubljenosti.

Prepoznavne lastnosti Cezarjeve pričeske

Moški s Cezarjevo pričesko

Prepoznavna lastnost Cezarjeve pričeske: Ravno postrižen frufru

Enostavna nega, privlačen in eleganten videz za vse priložnosti: Cezarjeva pričeska je vedno dobra odločitev – še posebno takrat, ko postane topleje. Zanjo je praviloma značilen kratko in ravno postrižen frufru, lasje na straneh pa imajo lahko enako dolžino ali pa so nekoliko krajši.
 

Lasje na zgornjem delu glave merijo od enega do sedem centimetrov. Ali bodo lasje ob straneh enake dolžine ali ne, je stvar posameznikovega okusa. S krajšimi lasmi boste ustvarili mlajši in bolj športen videz, daljši lasje na straneh pa pristajajo predvsem zrelejšim moškim.
 

Stilsko oblikovanje Cezarjeve pričeske

Če sledimo tradiciji, Cezarjeva pričeska ne zahteva posebnega stilskega oblikovanja. Kljub temu lahko z majhno količino kreme za matiran videz pričeski podelite dodaten volumen in ustvarite želeno strukturo. Urejena brada bo poskrbela za eleganten in možat videz.
 

Posebna prednost Cezarjeve pričeske: Kratko postrižena pričeska vam lahko pomaga zakriti plešavost ali izpadanje las. Primerna je tudi za moške s tankimi lasmi.
 

Komu pristaja elegantna Cezarjeva pričeska?

Moški s Cezarjevo pričesko

Cezarjeva pričeska spada med klasične moške pričeske in pristaja različnim tipom močnejšega spola

Ta pričeska je s svojo raznolikostjo in enostavno nego popolna izbira, ki je primerna za številne tipe las in oblike obraza. Odlično pristaja tudi kodrastim ali valovitim lasem, saj poskrbi za popolno obliko kodrov – moški tako ne boste preživeli preveč časa pred ogledalom.

Tudi pri izbiri stilskega videza je na voljo veliko različnih možnosti. Cezarjeva pričeska bo vedno poskrbela za urejen in brezčasen videz v kombinaciji s športnimi oblačili ali poslovno obleko.