stylish-mens-hairstyles
Oblikovanje las | Pričeske za moške

Stilske pričeske za moške

Posebne priložnosti zahtevajo stilsko dovršenost in eleganco. Pri izbiri oblačil je hitro jasno, da je treba v takšnih primerih poiskati elegantno moško obleko. Kaj pa pričeska? V nadaljevanju vam bomo predstavili zanimiv izbor pričesk za urejene moške – vse od grive do mokre pričeske in še kaj.

Urejena stilska podoba je velikokrat vprašanje časti. S tem moški pogosto izrazijo svoje spoštovanje do gostiteljev. Urejen videz v sodobnem času ne zahteva popolnosti v klasičnem smislu, temveč se veliko bolj osredotoča na tri osnovna pravila, ki vključujejo izbran okus, negovan videz in primeren izbor za različne priložnosti. Pričeska ne sme biti preveč divja in razkuštrana, kar velja tudi za brado, srajca mora biti urejena in zaprta do vratu. V galeriji vam predstavljamo zvezdnike, ki dokazujejo, da imajo prefinjen stil!

Moške pričeske s stilom

Stilsko urejeni moški imajo pogum

Poslovni sestanki, svečana večerja, poroka, obisk različnih kulturnih in drugih prireditev … Vse to so posebne priložnosti, ki zahtevajo formalno urejenost in stilsko dovršenost. Moška obleka v črni ali temno modri barvi je pri tem zagotovo popolna izbira, pri kateri nikakor ne morete zgrešiti. Klasična moška obleka je tako rekoč zapovedana, kadar povabilo oziroma narava dogodka zahtevata ''črn metuljček''.

Toda stilski občutek pomeni tudi, da moški zna svojo (stilsko) podobo popestriti z modernimi akcenti – bodisi z barvno kravato, urejeno tridnevno brado ali elegantno pokončno grivo. V letu 2015 je v ospredju urejen moški, ki izžareva drznost in pogum, obenem tudi samozavest. Sliši se kot povabilo za preseganje okvirov in prelom s tradicijo, ki pa ne sme biti pregrob, saj gre v končni fazi za zlitje klasičnega stila z novimi, modernimi primesmi.