grow-transitional-hair-hairstyles
Oblikovanje las | Kratki lasje

Od kratkih do dolgih las – pričeske za prehodno obdobje

Striženje las je hitro in povsem enostavno. Dolge lase lahko skrajšate tako rekoč v trenutku in ustvarite kratko pričesko. V nasprotnem primeru, če imate kratke lase in si želite daljših, potrebujete veliko več potrpežljivosti, pomemben pa je tudi pravilen pristop. Agyness Deyn to vsekakor obvlada, zato ji je prehod s kratke pričeske na nekoliko daljšo pričesko v stilu boba uspel povsem preprosto. V prehodnem obdobju si je omislila zanimive stilske in kreativne pričeske, ki vam jih bomo predstavili v nadaljevanju.

Preboj med slavne in uspešne manekenke je Agyness Deyn uspel predvsem zaradi prepoznavne platinaste blond barve las in pričeske v stilu pixie, pri čemer gre za izrazito kratko postriženo pričesko, ki je postala njena zaščitna znamka. Toda tudi v tem primeru si je treba občasno omisliti spremembe, še zlasti v svetu mode, ki zahteva določeno mero kreativnosti in drznosti. Agyness Deyn je s potrpežljivostjo in zanimivimi prehodnimi pričeskami odlično premostila vmesni čas, zdaj pa so njeni lasje nekoliko daljši, tako da si je lahko omislila daljši bob.

Stilska preobrazba je trajala kar nekaj časa, v galeriji pa vam predstavljamo nekaj zanimivih utrinkov. 

Prehodne pričeske

Prehodne pričeske: Nasveti in triki

Agyness Deyn se vsekakor ne boji sprememb, kar dokazuje tudi s prehodnimi pričeskami, ki so zelo raznolike in pestre. Z malo kreativnosti, veliko potrpežljivosti in nekaj spretnosti je lahko prehod od kratko postrižene pričeske do nekoliko daljših las povsem enostaven. Pri tem si lahko pomagate z voskom, gelom ali oljem za lase. Tako boste lase lažje oblikovali in ustvarili zanimive kreacije, ki vam bodo v veselje. Če vas bodo motili daljši lasje v predelu frufruja, si lahko omislite nekaj sponk, ki bodo nežno ukrotile živahne lase, poleg tega boste pričesko dodatno popestrili.

Prehodne pričeske: Potrpežljivost, kreativnost in pravilna nega

Lasje, odvisno od strukture, v povprečju zrastejo ca. 1,5 centimetra na mesec. Za dolžino las do ramen morate tako predvideti približno eno leto. Pri tem je ključnega pomena pravilna nega las. Vedeti morate, da bodo samo zdravi lasje na zdravem lasišču zrasli tako, kot si to predstavljate in želite. Svojim lasem zato redno privoščite wellness program in jih razvajajte z dragocenimi negovalnimi maskami in regeneratorji. Pri tem ne pozabite niti na masažo lasišča, ki bo poskrbela za boljšo prekrvavitev.