short-hair-hairstyles-for-women
Oblikovanje las | Kratki lasje

Kratke pričeske za ženske – vse od soft do spiky

Pri nobeni pričeski niso linije striženja tako pomembne kot pri kratki in pri nobeni drugi ni potrebnega toliko razmisleka. Veliko žensk si zastavi številna vprašanja, preden se odločijo za kratko pričesko. Kakšna je prava dolžina? Kako izrazito stopničasto postrižena naj bo pričeska? Kakšne so stilske možnosti? Kakšne so možnosti prehoda na daljše lase? V galeriji vam predstavljamo zvezdnice, ki so se odločile za kratko pričesko, in prepričani smo, da bodo navdušile tudi vas.

Za večino žensk je pot do kratke pričeske zelo dolga, saj takšna odločitev zahteva veliko razmišljanja in poguma – navsezadnje pomeni popolno spremembo videza. Poleg tega lasje potrebujejo kar nekaj časa, preden zrastejo v dolžino. Prav zato je treba skrbno razmisliti, kakšno pričesko izbrati. Najbolj pomembno je, da se z novo pričesko počutite samozavestno in da vam je všeč.

Kratke pričeske za poslovne ženske

Kratki lasje ne zahtevajo veliko truda, saj jih lahko počešete in oblikujete v trenutku. Zelo hitro jih lahko osušite s sušilnikom ali na prostem. Povsem enostavno je tudi oblikovanje, saj zadošča nekaj potez in malo voska ali pudra za volumen in že ste pripravljeni za najrazličnejše aktivnosti in dogodivščine. Vse to so argumenti za kratko pričesko, ki so med drugim zelo primerne za poškodovane in obremenjene lase. Če ste med tistimi, ki si drznejo in ki radi eksperimentirajo, je takšna pričeska kot nalašč za vas. Treba se je zavedati, da je raznolikost začimba življenja, ki ustvari povsem nov okus, ali v prenesenem pomenu, povsem nov videz, tako kot sprememba barve las.

Če ste tik pred tem, da bi lase postrigli, vam vsekakor želimo pomembno odločitev olajšati. V galeriji vam bomo predstavili različne kratke pričeske, ki smo jih opazili pri zvezdnicah, pri čemer je ena lepša od druge. Ali se še obotavljate? Nikar, kratka pričeska vas bo navdušila.

Kratke pričeske za ženske