carey-mulligan
Oblikovanje las | Kratki lasje

Carey Mulligan – zvezdnica in petkrat drugačen stil pričeske

Angleška igralka Carey Mulligan je v svetu filma prisotna samo nekaj let, vendar si glavne vloge sledijo ena za drugo. Trenutno stopa po sledeh velike Mie Farrow. Zanima nas, kaj bo sledilo … Prav tako smo navdušeni nad različnimi stili njene kratke pričeske.

artikel_210x270
© Getty Images

Carey Mulligan se je na mednarodnem filmskem festivalu v Palm Springsu januarja tega leta predstavila z zanimivo kratko pričesko s ponijem

Če želite videti Carey Mulligan z dolgimi lasmi, potem si morate ogledati njen aktualni film Never Let Me Go, ki je prišel v kinematografe oktobra 2010. Angleška igralka Carey Mullligan sicer prisega na kratke pričeske in dokazuje, kako raznoliko je lahko stilsko oblikovanje kratkih las. Njena igralska kariera je osupljiva. Tako ji je vloga v filmu An Education prinesla nominacijo za Oskarja in mnoge nagrade na filmskih festivalih. Trenutno Carey Mulligan z Ryanom Goslingom snema akcijski triler Drive. Temu sledi ekranizacija legendarne kinodrame The Great Gatsby, v katerem sta nekoč blestela Robert Redford in Mia Farrow. Veselijo pa se lahko tudi oboževalci musicalov: Carey Mulligan bo leta 2012 zaigrala glavno vlogo v priredbi musicala My Fair Lady.

Carey Mulligan in njen stil

Carey Mulligan ima stil pričeske, ki je povsem preprost, vendar omogoča pestro raznolikost. Carey ima včasih lase gladko počesane, z dosledno prečo in visokim sijajem, drugič poni v blond ali rjavi barvi. Celo visoko spete pričeske ji odlično pristajajo. To so čudoviti primeri za stilsko preobrazbo kratkih pričesk.

Carey Mulligan in petkrat drugačen stil pričeske

Spletne povezave

Intervjuj za film ‘Never Let Me Go’  >> gossippress.com

Filmske recenzije >> hollywoodreporter.com

Stilska podoba Carey Mulligan >> cyrillawest.blogspot.com

Izbor fotografij Carey Mulligan >> celebrity-mania.com