video-blogger-hairstyles-instructions-viktoriasarina
Oblikovanje las | Kite

Videoblogi s stilskimi navodili: ViktoriaSarina

Najboljši prijateljici za vedno: Sarina in Viktoria na svojem blogu ViktoriaSarina številne bralce navdušujeta z zanimivimi lepotnimi nasveti. Pri tem se prijateljici, ki prihajata iz Avstrije, odlično dopolnjujeta. Ena je strokovnjakinja za barve za lase, druga pa za spletanje kitk. Blog je namenjen zanimivim temam po načelu ''naredi si sam'', poleg tega podaja številne koristne napotke. Zagotovo odlična kombinacija, ki vzbuja (dvojno) radovednost.

Tokrat smo izbrali kar dve blogerki, ki sta nas navdušili. Viktoria in Sarina urejata skupni blog, ki se imenuje ViktoriaSarina. V septembru smo izbrali njun blog, saj je na družbenem omrežju youtube zelo priljubljen. Predstavlja kombinacijo šarmantnega pristopa, duhovitosti in zanimivih tem, o katerih lepotni strokovnjakinji, ki živita nadvse pestro življenje, razpravljata s številnimi bralci. Med drugim jih vabita tudi k sodelovanju, še posebno fante, ki so postavljeni pred različne izzive, na primer: ''Kako poskrbeti za popoln make-up svojega dekleta.'' Poleg tega sta posneli številne videofilme, v katerih predstavljata svoje najljubše trendovske pričeske, ki sta jih pospremili z enostavnimi, a zelo nazornimi nasveti.

Viktorijin videoblog ViktoriaSarina

Videoblogi s stilskimi navodili za oblikovanje pričesk
© ViktoriaSarina

Dve dekleti, en blog: Viktoria in Sarina sta najboljši prijateljici, ki skupaj urejata blog ViktoriaSarina

Viktoria in Sarina sta svojo ljubezen in strast do vsega, kar je povezano z lepoto, odkrili že pri enajstih letih. Skupaj sta preizkušali različne šminke, najrazličnejše lake in divje pričeske, prizorišče modnega dogajanja pa je bila kar otroška soba. Dobrih deset let kasneje imata še vedno isti hobi, poleg tega pa svoj youtube kanal s približno 47.000 sledilci. Ime bloga? ViktoriaSarina – zelo preprosto in nadvse genialno.

Poleg mode in sveta lepote je v središču dogajanja njuno prijateljstvo, ki je najpomembnejše. ''Vezi med nama so nekaj zelo posebnega,'' povesta in ob tem dodata, ''in ker blog urejava v dvoje, se to pozitivno odraža tudi pri tem, kaj lahko blog ponudi bralcem, saj je tematika v tem primeru zagotovo obširnejša!'' Na njunem blogu vam nikakor ne bo dolgčas. Vsako sredo in soboto poskrbita za obilo zabave. Pri tem ne manjka zanimivih preizkušenj (na primer izziv s smoothiji) in številnih drugih elementov. Blog vsekakor ponuja tudi vpogled v njuno zasebno življenje, zato predstavlja zanimivo kombinacijo vsega.

Njuna strast še naprej ostaja lepota. Sarina je prepričljiva s svojimi nasveti za nego in zanimivimi tehnikami spletanja kitk, Viktorijina posebnost pa so živahne barve in različni trendovski stili.

Portret: Spoznajte Viktorio

Videoblogi s stilskimi navodili za oblikovanje pričesk
© ViktoriaSarina

Očala z velikimi okvirji so zaščitna znamka plavolase Viktorie

Viktoria je s svojimi velikimi očali in čudovitimi svetlo blond lasmi z dolžino do ramen, ki so vselej rahlo skuštrani, zagotovo prava paša za oči. Je simpatična, sproščena in prijazna. Takoj bi jo želeli imeti za prijateljico, zato ne preseneča, da so njeni lepotni nasveti med sledilci tako zelo priljubljeni. Pri pričeskah najbolj obožuje rahlo valovite lase v stilu beach-waves, ki delujejo, kot bi jih bilo poljubilo sonce. ''Obožujem skuštrano pričesko,'' pojasni in doda: ''To ne zahteva veliko dela, zato sem hitro gotova in že na poti.'' Naša ocena: Vsekakor odlično! Zanimiva poletna pričeska deluje mladostno in zato Viktorii odlično pristaja, poleg tega imajo njeni lasje dodaten volumen.

Vam je všeč? V nadaljevanju vam bomo predstavili dve metodi za oblikovanje poletne pričeske z mehkimi kodri, ki sta ju Viktoria in Sarina predstavili na svojem videoblogu. Zagotavljamo vam, da jo lahko povsem preprosto ustvarite tudi vi.

Videoposnetek: Dve metodi za oblikovanje pričeske v stilu beach-waves

Videoblogi s stilskimi navodili za oblikovanje pričesk
© ViktoriaSarina

Živahne barve so Viktorijina velika strast

Pastelna rožnata, konice v zelenomodri, živo oranžna… Naravna blondinka vsekakor dokazuje, da ji preizkušanje različnih možnosti ni tuje. ''Lase si barvam relativno pogosto in rada preizkusim kaj novega,'' prizna Viktoria. ''Obožujem pastelne barve in tehniko dip&dye (trend barvanja lasnih konic)!'' Tudi drugače je mlada študentka odprta za nove možnosti: ''Pravzaprav so mi všeč vse pričeske, ki jih lahko nosimo s ponosom in nam pristajajo.'' 

Portret: Spoznajte Sarino

Videoblogi s stilskimi navodili za oblikovanje pričesk
© ViktoriaSarina

Njen zaščitni znak: Dolgi lasje in daljši frufru, ki sega skoraj do oči

Njena zaščitna znamka: dolgi lasje z dolžino do bokov. Njena posebnost: elegantno spletene pričeske. Sarina je tista, ki na skupnem blogu ViktoriaSarina skrbi za romantično vzdušje, zato svojim številnim oboževalkam velikokrat predstavlja najrazličnejše spletene kitke. Ob tem ne manjkajo niti dragoceni nasveti za popolno nego. ''Ker so moje konice precej obremenjene, redno uporabljam olje, ki ima skorajda čudežne lastnosti!'' Sarina namenja še posebno velik poudarek svoji pričeski s frufrujem. Pri tem je jasna: ''Da frufru ni preveč razredčen, ga moram vsakodnevno negovati, pri tem ne smejo manjkati sušenje, ravnanje in tupiranje, pa tudi uporaba laka je nepogrešljiva.'' 

Videoblogi s stilskimi navodili za oblikovanje pričesk
© ViktoriaSarina

Dolga spletena kitka, spletena kitka, ki je ovita okrog fige, ali tanko spletene kitke v stilu dreadlocksov

Sarina svoj stil opisuje kot ''moderno in vsestransko kreativnost'', kar dokazujejo tudi njeni čudoviti dolgi lasje. Včasih je to francoska kitka ali pa spleteni ornamenti v kombinaciji z visokospeto pričesko, opazili pa smo jo tudi s trendovskimi dreadlocksi s tanko spletenimi kitkami, vedno v kombinaciji s povsem zravnanim frufrujem. Blogerka vsekakor dokazuje pogum, svojim številnim bralcem pa prepušča odločitev, kaj jim bolj ugaja.

Spoznajte blog, ki navdušuje s kreativnostjo, zanimivimi vsebinami in številnimi izzivi. Prepričani smo, da boste tudi vi želeli preizkusiti nove možnosti. Naš namig: ViktoriaSarina je zagotovo vreden vaše pozornosti.

ViktoriaSarina na družbenih omrežjih

ViktoriaSarina >> youtube.com

Viktoria >> instagram.com

Sarina >> instagram.com

ViktoriaSarina >> facebook.com

Related articles