summer-hairstyles-2011-2
Oblikovanje las | Kite

Poletni stil pričesk 2011: zelo elegantno in sproščeno v vročih dneh

Zaviti ali zavozlani lasje, čopi ali povsem običajne stilsko neurejene fige … Modni oblikovalci na mednarodnih modnih revijah so prikazali, kako čudovito sproščeno bo to poletje. Za vas smo izbrali pet najlepših poletnih pričesk za leto 2011. Pokazali vam bomo tudi, kako lahko takšne pričeske ustvarite sami.

Bodite sproščeni in uživajte v poletju. Lahkotnost bivanja označuje tudi stil oblikovanja pričesk. Perfekcionizem ni v ospredju, prevladuje ležernost. Če povemo drugače, v središču pozornosti je moderen, stilsko neurejen videz. Na modnih revijah za pomlad/poletje 2011 so nam modni oblikovalci predstavili lahkotne pričeske z zavozlanimi in zavitimi lasmi in najrazličnejšimi variacijami čopa.V ospredju se je tako znašel čop v številnih zanimivih različicah.
 
Calvin Klein nam je prikazal čop na zatilju z rahlo natupiranimi lasmi na zadnjem delu glave. Nanette Lepore je iz čopa naredila glamurozno pentljo. Donna Karan pa ga je z eno potezo spremenila v čudovito stilsko neurejeno visoko speto pričesko.

Nov stilsko neurejen videz najdemo tudi pri Evi Minge, ki je predstavila ležerno figo. Michael Kors nam je predstavil svojo umetniško zavozlano kreacijo. Najboljše pri poletnih pričeskah za leto 2011 pa je, da za odličen videz ne zahtevajo posebnega truda pri oblikovanju.

Poletni stil pričesk 2011: Zaviti čop

1_210
© Getty Images

Videz:

Stilska pričeska Donne Karan je preprosta, ležerna in povsem sproščena. Newyorška modna oblikovalka je na svoji modni reviji za pomlad/poletje 2011 prikazala, kako lahko iz navadnega čopa z eno potezo ustvarimo visoko speto pričesko in z minimalnim trudom dosežemo velik učinek.

Potrebujete:

gel za stilsko oblikovanje las, gumico za lase, lasnice, lak za lase

Kako to gre:

  • Na čop nanesite malo gela in oblikujte ne preveč strogo stransko prečo.
  • Lase spnite v nizko umeščen čop. Spodnji del čopa pritrdite z lasnicami na lasišče.
  • Pričesko utrdite z lakom za lase. Če lasje ne ostanejo na mestu, to ni razlog za paniko. Takšna pričeska je popolna, če je videti nekoliko neurejena.
Discover: Kite Čop Poletje