2560x963_models-mit-kurzhaarfrisuren
Oblikovanje las | Trendovske pričeske 2018

Trendovska nadgradnja: Stilske kratke pričeske, ki nas bodo navduševale v letu 2018

Imate dolge lase in si želite radikalno spremembo? To je morda odlična priložnost, da jih postrižete. Kratka pričeska bo namreč v letu 2018 med najbolj opaznimi trendi. V nadaljevanju vam bomo predstavili zanimive pričeske, ki imajo velik trendovski potencial.  

Kratka pričeska je zagotovo najboljša stvar, ki se lahko trenutno zgodi vašim lasem. Kratka dolžina lahko namreč povsem spremeni vašo podobo, zagotovo pa bo v ospredju tudi v letu 2018. Vas zanima, katere kratke pričeske za ženske bodo v 2018. najbolj moderne? Za vas smo poizvedeli na modnih revijah od Pariza do New Yorka in vam v nadaljevanju predstavljamo izbor najboljših. Prepričani smo, da boste med njimi našli tudi nekaj za svoj navdih.

Najlepše trendovske kratke pričeske za 2018

Če vam ne manjka poguma, se lahko odločite za pobrito pričesko, za katero so značilni povsem kratko postriženi oziroma pobriti lasje, ta stil pa je bil nadvse priljubljen že 2017. Poleg te dokaj radikalne različice z dolžino le nekaj milimetrov se lahko odločite tudi za nekoliko mehkejšo različico, pri kateri so lasje prav tako zelo kratko postriženi, vendar niso pobriti. Zelo pomembno za ta stil je, da je oblika glave skoraj popolna, brez udrtin ali brazgotin. Zelo moderne so tudi androgene kratke pričeske, recimo v dandijskem stilu, ali povsem kratko postriženi paž z mikrofrufrujem.

 

Seveda bo še naprej zelo priljubljen paž z vsemi svojimi številnimi različicami. Najnovejši trend predstavljata daljši stopničasto postriženi paž in daljši skuštrani paž. V letu 2018 bo paž segal približno do brade. Prevladovale bodo ravno postrižene linije in sredinska preča. Najlepše pride tak stil do izraza pri povsem zravnanih in gladko počesanih laseh. Na lestvici najbolj priljubljenih bo zelo visoko mesto zavzemala tudi kratka pričeska v stilu pixie. Omislite si lahko stransko prečo in poševno postriženi frufru, ki ne sme imeti zaokroženih linij in delovati preveč mehko. Ostro postrižene linije bodo poskrbele, da bo pričeska delovala še bolj izrazno in elegantno – kot ustvarjeno za 2018.

Stilsko oblikovanje trendovskih pričesk 2018

Ne glede na to, za katero trendovsko pričesko se boste odločili, morate upoštevati splošno pravilo, ki velja za stilsko oblikovanje. Uporabljajte majhno količino izdelkov za stilsko oblikovanje in nikar ne pretiravajte z gelom ali voskom. Najlepše kratko postrižene pričeske v letu 2018 so razgibane in imajo naraven videz. Prevelika uporaba različnih izdelkov povzroči, da lasje otrdijo, kar deluje nenegovano. Nasvet: Na začetku uporabite majhno količino izdelkov in jo nanesite ciljno usmerjeno. Tako boste lahko pozneje, če bo treba, še vedno dodajali.

Najlepše kratko postrižene pričeske v 2018