2560x963_frau-geflochtener-dutt-hochsteckfrisur
Oblikovanje las | Trendovske pričeske 2018

Spletena figa: Trendovska visoko speta pričeska v 2018

Če želite biti v letu 2018 skladni z najnovejšimi modnimi trendi, si boste zagotovo omislili spleteno figo. To je kombinacija klasične fige in elegantne kite, ki med modnimi navdušenkami velja za absolutno modno zapoved v 2018. V nadaljevanju vam bomo povedali, zakaj je stilska visoko speta pričeska tako priljubljena, z našimi navodili pa jo boste lahko povsem enostavno ustvarili tudi sami. 

Tudi v letu 2018 se bodo na lestvico najbolj priljubljenih uvrstile številne visoko spete pričeske, ki bodo prevladovale. Predstavljamo vam spleteno figo. Zakaj je tako zaželena? Najprej zato, ker povezuje dve klasični in večno prisotni trendovski pričeski – vselej elegantno figo in romantično kito. Drugi razlog pa se skriva v tem, da takšno umetniško kreacijo lahko ustvarite povsem enostavno in v hipu. In še tretji razlog: S to prefinjeno kombinacijo ne morete zgrešiti, saj je primerna za vse priložnosti in dele dneva. Zagotovo popolna izbira, če želite ustvariti stil, ki bo poskrbel, da bodo v vas uprte vse oči.

Navodila za stilsko oblikovanje: Ustvarite trendovsko visoko speto pričesko 2018

600X800_woman-braided-bun

Popolna krona za elegantno stilsko podobo: Spletena figa

Želite biti med prvimi, ki bodo imeli to visoko speto pričesko? Čudovito! Potem vam svetujemo, da se lotite dela. Vse, kar potrebujete za spleteno pričesko, je pet minut časa, nekaj gumic, sponke in lak za večjo obstojnost. V nadaljevanju vam posredujemo stilska navodila za oblikovanje trendovske spletene fige:

 

  1. Lase povežite in jih na zgornjem delu glave oblikujte v čop, ki ga pritrdite s sponko.  
  2. Čop spletite v kito in konec spletene kitke pritrdite z gumico. Nasvet: Da bo kita imela večji volumen, jo nekoliko razvlecite.
  3. Kito zavijte okrog gumice (na zgornjem delu glave) in vse skupaj pritrdite s sponkami.
  4. Če bi imeli rajši skuštran videz, ob straneh lahko izvlečete nekaj tankih pramenov. Na koncu uporabite še lak za večjo obstojnost, ne glede na to, ali boste izbrali skuštran stil ali pa boste ustvarili povsem gladko počesano in do podrobnosti urejeno pričesko. To je vse, kar potrebujete, da se pokažete z elegantno visoko speto kreacijo, ki bo zaznamovala leto 2018.