Ženska s spleteno pričesko best braids
Oblikovanje las | Trendovske pričeske 2019

Schwarzkopfove trendovske pričeske 2019 – za moderne pustolovke: Spletena pričeska best braids

Vsi si želimo imeti pričesko, ki je nima vsakdo – stil, ki poudari osebnost in individualnost. Schwarzkopfove trendovske pričeske 2019 so ustvarjene za močne in samozavestne ženske. Frizerski mojster Armin Morbach je ustvaril pet stilskih videzov, med katere spada tudi best braids – trendovska spletena pričeska za junakinje sodobnega časa.

800x600_woman-best-braids
Samozavestna in močna: Tako je videti trendovska spletena pričeska best braids
800x600_best_braids_side

Kitke so tako kreativne in vsestranske kot vi

Eden izmed vrhuncev v svetu trendovskih stilov 2018: Spletene pričeske! Bodisi boksarske kitke, pravljični venček ali klasična francoska kitka – tudi v tem letu lahko pri modnih navdušenkah po vsem svetu opazimo kreativne in umetniško oblikovane kitke. Schwarzkopfov stilist Armin Morbach je ta trendovski videz preoblikoval na svojstven način in ustvaril eno izmed prepoznavnih trendovskih pričesk 2019. Best braids povezuje tradicijo in moderno noto s poudarkom na individualnosti. ''Ustvariti sem želel kitke, ki svoj navdih črpajo iz različnih kultur in niso narejene zgolj po navdihu klasičnih spletenih pričesk, ki spominjajo na Bavarsko. Nova spletena pričeska me spominja na vikinge,'' je povedal Armin Morbach. Vsekakor gre za zanimiv stilski videz za vse pustolovke, med katere sodi tudi manekenka Kiana Alexis!

Zakaj je trendovska pričeska best braids tako posebna?

  • Dosledno in zelo precizno spletene kitke, pri katerih noben las ne izstopa iz kompozicije? To nikakor ne velja za Schwarzkopfovo trendovsko pričesko best braids. Kitke so namreč pri tej različici lahko nekoliko skuštrane – kot bi z njimi doživeli že veliko zanimivih pustolovščin!
  • Da bi prišle najlepše do izraza, morajo lasje segati vsaj do ramen. Daljše in nekoliko zavite oziroma zasukane kitke so namreč glavna značilnost pričeske best braids.
  • Sestoji iz dveh delov: Na zadnjem delu glave je oblikovan spleten čop, na zgornjem delu lasišča pa ''spletena krona''.

Stilsko oblikovanje pričeske best braids

660x545_kiana-alexis-best-braids-step-1
Preberite postopna navodila za stilsko oblikovanje pričeske best braids, ki jo lahko ustvarite tudi sami doma
  1. Najprej lase počešite nazaj, nato pa na zgornjem delu glave začasno oblikujte polovični čop in ga pritrdite, da vam ne bo v napoto.
  2. Na lase porazdelite majhno količino strukturnega gela in jih na srednji dolžini zvežite v čop.
  3. Lase v čopu spletite v kitko in jo pritrdite z gumico.
  4. Sprostite polovični čop, ki ste ga ustvarili v prvem koraku, razdelite ga na dva dela, nato pa oba spletite v kitko in pritrdite z gumico.
  5. Spleteni kitki med seboj prekrižajte in ju v obliki polžka prepletite drugo okrog druge. Na koncu vse skupaj pritrdite s sponkami.
  6. Za večjo obstojnost uporabite lak za lase – in že ste ustvarili stilski videz, ki bo kos tudi najzahtevnejšim izzivom.

660x545_kiana-alexis-best-braids-step-2-5
Pričeska best braids ni zapletena – zato jo boste z lahkoto ustvarili že ob prvem poskusu

Tako stilsko je videti trendovska pričeska od strani

Nasvet: Kitke boste najlažje spletli na laseh, ki niso sveže umiti. Takrat imajo oprijemljivejšo strukturo, zato bodo kitke obstojne dalj časa. Idealno je, če lase umijete večer prej in pričesko stilsko oblikujete naslednje jutro.

Kdaj in ob katerih priložnostih si lahko omislite to in druge Schwarzkopfove trendovske pričeske? Kiana in druge manekenke in manekeni so o tem več povedali v našem videoposnetku.