Ženska s pričesko Popolne kitke
Oblikovanje las | Trendovske pričeske 2019

Za moderne pustolovke: Popolne kitke

Vsi si želimo imeti pričesko, ki je nima vsakdo – stil, ki poudari osebnost in individualnost. Schwarzkopfove trendovske pričeske 2019 so ustvarjene za močne in samozavestne ženske. Frizerski mojster Armin Morbach je ustvaril štiri stilska videza, med katere spada tudi stil Popolne kitke – trendovska spletena pričeska za junakinje sodobnega časa.

800x600_woman-best-braids
Samozavestna in močna: Tako je videti trendovska spletena pričeska Popolne kitke
800x600_best_braids_side

Kitke so tako kreativne in vsestranske kot vi

Eden izmed vrhuncev v svetu trendovskih stilov 2018: Spletene pričeske! Bodisi boksarske kitke, pravljični venček ali klasična francoska kitka – tudi v tem letu lahko pri modnih navdušenkah po vsem svetu opazimo kreativne in umetniško oblikovane kitke. Schwarzkopfov stilist Armin Morbach je ta trendovski videz preoblikoval na svojstven način in ustvaril eno izmed prepoznavnih trendovskih pričesk 2019. Popolne kitke povezuje tradicijo in moderno noto s poudarkom na individualnosti. ''Ustvariti sem želel kitke, ki svoj navdih črpajo iz različnih kultur in niso narejene zgolj po navdihu klasičnih spletenih pričesk, ki spominjajo na Bavarsko. Nova spletena pričeska me spominja na vikinge,'' je povedal Armin Morbach. Vsekakor gre za zanimiv stilski videz za vse pustolovke, med katere sodi tudi manekenka Kiana Alexis!

Odkrij moderno junakinjo v sebi z novim stilom, ki se imenuje Popolne kitke!

Zakaj je trendovska pričeska #Popolne kitke tako posebna?

  • Dosledno in zelo precizno spletene kitke, pri katerih noben las ne izstopa iz kompozicije? To nikakor ne velja za Schwarzkopfovo trendovsko pričesko Popolne kitke. Kitke so namreč pri tej različici lahko nekoliko skuštrane – kot bi z njimi doživeli že veliko zanimivih pustolovščin!
  • Da bi prišle najlepše do izraza, morajo lasje segati vsaj do ramen. Daljše in nekoliko zavite oziroma zasukane kitke so namreč glavna značilnost pričeske Popolne kitke.
  • Sestoji iz dveh delov: Na zadnjem delu glave je oblikovan spleten čop, na zgornjem delu lasišča pa ''spletena krona''.

Popolne kitke Oblikujte jih tako, kot želite.

Stilsko oblikovanje pričeske #Popolne kitke

660x545_kiana-alexis-best-braids-step-1
Preberite postopna navodila za stilsko oblikovanje pričeske Popolne kitke, ki jo lahko ustvarite tudi sami doma
SKL19-koraci-savrsene-pletenice
Pričeska Popolne kitke ni zapletena – zato jo boste z lahkoto ustvarili že ob prvem poskusu

#POPOLNE KITKE

NASVET: Pričeska sodobnih junakinj zahteva ustrezno nego! Priporočamo vam uporabo šampona in regeneratorja ali regeneratorja v obliki spreja Gliss Ultimate Repair. Umite lase osušite z brisačo in nanesite peno za lase Taft Power Cashmere. Nato lase do konca osušite s sušilnikom.

 

  1. Lase počešite nazaj in jih razdelite na dva dela.
  2. Zgornjo polovico las oblikujte v visoko speti čop. Za večji volumen vam priporočamo uporabo pudra za lase Taft Volume, ki ga nanesete na korene las.
  3. Spodnji del las spnite v čop na sredini glave in spletite kitko.
  4. Zgornji del las, ki so speti v čop, razdelite na dva enaka dela.
  5. Iz obeh delov las spletite kitke, nato pa jih na zgornjem delu lasišča prekrižajte in ovijte eno čez drugo.
  6. Pričesko utrdite z sponkami, za celodnevno obstojnost pa preizkusite lak za lase Taft Power Cashmere.
SKlooks-SI-popolne-kitke-proizvodi

Tako stilsko je videti trendovska pričeska od strani

NASVET: Za zlato blond barvo las in maksimalno intenzivnost preizkusite barvo za lase Schwarzkopf Brillance 811.

 

Kitke boste najlažje spletli na laseh, ki niso sveže umiti. Takrat imajo oprijemljivejšo strukturo, zato bodo kitke obstojne dalj časa. Idealno je, če lase umijete večer prej in pričesko stilsko oblikujete naslednje jutro.