Zapeljiva pričeska
Oblikovanje las | Trendovske pričeske 2019

Vsak dan privlačna: Zapeljiva pričeska

Kaj je značilno za to pričesko? Vse se vrti okrog individualnosti! V letu 2019 je v ospredju bolj kot kdajkoli geslo: Osebnost pred popolnostjo. Trendovske pričeske, ki jih je ustvaril stilist Armin Morbach, so prežete z izraznostjo in s čustvenostjo. So lahkotne in naravne – predvsem pa primerne za običajni vsakdan. Ena izmed naših štirih trendovskih pričesk za leto 2019 je Zapeljiva pričeska: Stilski videz z nežno valovitimi lasmi, ki vam bo pristajal vsak dan!

SK_Looks19_DaniWitt_01B_035_V1
800x600_nadja-auermann-easy-moves-waves

Zapeljiva pričeska: Nežno skuštrani valoviti lasje pričesko za običajen vsakdan spremenijo v nekaj posebnega

Obožujemo pričeske za običajen vsakdan, saj je njihovo stilsko oblikovanje hitro in povsem enostavno. Poleg tega nam vselej pričarajo urejen videz – in to ne samo ob posebnih priložnostih. Eda izmed teh je naravna valovita pričeska, ki smo jo poimenovali Zapeljiva pričeska. Pri manekenki Dani Witt lahko vidimo, kaj je tisto, zaradi česar je ta stilski videz, ki ga je oblikoval umetniški stilist Armin Morbach, tako poseben: Nežno valoviti lasje, ki na igriv način poudarijo obraz in ga obenem uokvirijo. ''To je stilska pričeska za običajen vsakdan, ki je obenem tudi izjemno privlačna. Odlikuje jo čudovita nepopolnost, ki doda posebno noto,'' je povedal Armin Morbach. Popolna izbira, saj nihče ne želi imeti dolgočasne običajne pričeske!

Zakaj je trendovski stil #Zapeljiva pričeska edinstven?

  • Razgibanost! Utrujeni in dolgočasni lasje so le še stvar preteklosti. Nežni, lahkotno valoviti lasje pričeski podelijo dodatno strukturo. Pojem lahkotne elegance.
  • Lasje na sprednjem delu nežno uokvirijo obraz ter poskrbijo za lahkoten skuštran videz v stilu »pravkar iz postelje«.
  • Negovani in zdravi lasje s sijočim leskom bodo poskrbeli, da stilska pričeska ne bo videti zanemarjena, temveč osupljiva in elegantna.

Zapeljiva pričeska in posamezni prameni, ki nežno uokvirijo obraz, ustvarijo preprost in zapeljiv videz

Oblikovanje stila #Zapeljiva pričeska doma: Povsem enostavno!

SKL19-koraci-leprsava
Zapleteno? Nikakor ne! Zapeljivo pričesko lahko enostavno ustvarite vsako jutro!

#ZAPELJIVA PRIČESKA

NASVET: Za zdrave lase brez razcepljenih konic in za manj obiskov pri frizerju vam priporočamo rutino s šamponom in z regeneratorjem ali regeneratorjem v obliki spreja Gliss Supreme Lenght.

 

  1. Lase umijte in jih osušite z brisačo.
  2. Za obstojne kodre nanesite peno za stilsko oblikovanje las Taft Curl.
  3. Peno za stilsko oblikovanje razporedite po celotni dolžini. Nato s sušilnikom lase dobro osušite.
  4. Osušene lase stilsko oblikujte s kodralnikom. Za zapeljive kodre priporočamo, da posamezne pramene las segrevate največ 10 sekund.
  5. Po kodranju počakajte, da se lasje ohladijo. Nato na lase nanesite suhi sprej za dodatno teksturo Taft Casual Chic in jih s prsti nežno pregnetite.
  6. Pričesko utrdite z lakom za lase Taft Casual Chic, za božanski vonj pa uporabite parfum za lase Taft Casual Chic.  
SKlooks-SI-zapeljiva-priceska-proizvodi

NASVET: Za maksimalno intenzivno bakreno preizkusite barvo za lase Schwarzkopf Brillance 921.

 

Zanimivost: Zapeljiva pričeska bo morda zvečer videti še bolje kot po jutranjem stilskem oblikovanju. Valovita struktura bo nekoliko manj izrazita, zaradi česar bo pričeska ob koncu dneva imela še naravnejši in lahkotnejši videz.

 

Želite osvežiti pričesko, preden se odpravite na zmenek? Povsem enostavno! Na korene las nanesite majhno količino pudra za večji volumen in jih nekoliko zrahljajte s konicami prstov. Tako bodo lasje ponovno videti polnejši, vaši lahkotni kodri pa osveženi.