Easy Moves
Oblikovanje las | Trendovske pričeske 2019

Schwarzkopfove trendovske pričeske 2019 – Vsak dan privlačna: Easy Moves

Kaj je značilno za to pričesko? Vse se vrti okrog individualnosti! V letu 2019 je v ospredju bolj kot kdajkoli geslo: Osebnost pred popolnostjo. Trendovske pričeske, ki jih je ustvaril stilist Armin Morbach, so prežete z izraznostjo in s čustvenostjo. So lahkotne in naravne – predvsem pa primerne za običajni vsakdan. Ena izmed naših petih trendovskih pričesk za leto 2019 je Easy Moves: Stilski videz z nežno valovitimi lasmi, ki vam bo pristajal vsak dan!

660x545_alain-fabien-easy-moves-waves
800x600_nadja-auermann-easy-moves-waves

Easy Moves: Nežno skuštrani valoviti lasje pričesko za običajen vsakdan spremenijo v nekaj posebnega

Obožujemo pričeske za običajen vsakdan, saj je njihovo stilsko oblikovanje hitro in povsem enostavno. Poleg tega nam vselej pričarajo urejen videz – in to ne samo ob posebnih priložnostih. Eda izmed teh je naravna valovita pričeska, ki smo jo poimenovali Easy Moves. Pri manekenki Dani Witt lahko vidimo, kaj je tisto, zaradi česar je ta stilski videz, ki ga je oblikoval umetniški stilist Armin Morbach, tako poseben: Nežno valoviti lasje, ki na igriv način poudarijo obraz in ga obenem uokvirijo. ''To je stilska pričeska za običajen vsakdan, ki je obenem tudi izjemno privlačna. Odlikuje jo čudovita nepopolnost, ki doda posebno noto,'' je povedal Armin Morbach. Popolna izbira, saj nihče ne želi imeti dolgočasne običajne pričeske!

Zakaj je trendovska pričeska Easy Moves edinstvena?

  • Razgibanost! Utrujeni in dolgočasni lasje so le še stvar preteklosti. Nežni, lahkotno valoviti lasje pričeski podelijo dodatno strukturo. Pojem lahkotne elegance.
  • Lasje na sprednjem delu nežno uokvirijo obraz ter poskrbijo za lahkoten skuštran videz v stilu »pravkar iz postelje«.
  • Negovani in zdravi lasje s sijočim leskom bodo poskrbeli, da stilska pričeska ne bo videti zanemarjena, temveč osupljiva in elegantna.

Stilsko oblikovanje pričeske Easy Moves doma: Povsem enostavno!

660x545_woman-easy-moves-step-1
Kako vam je všeč pričeska Easy Moves pred in po snemanju?
  1. Lase umijte in osušite z brisačo.
  2. Nanje nanesite peno za dodaten volumen v velikosti lešnika, ki bo poskrbela za dodatno obstojnost in poudarjeno teksturo.
  3. Pustite, da se osušijo na zraku. Za videz živahne razgibanosti: Lase med sušenjem občasno stresite.
  4. Posamezne pramene oblikujte s kodralnikom. Da bodo valoviti lasje videti polnejši, pramene lahkotno ovijte okrog kodralnika in počakajte približno deset sekund.
  5. Pustite, da se nekoliko ohladijo, nato pa jih s konicami prstov nežno zrahljajte.
  6. Na koncu uporabite teksturni sprej, da bo pričeska obstojna ves dan.

660x545_woman-easy-moves-step-2-4
Zapleteno? Nikakor ne! Pričesko Easy Moves lahko enostavno ustvarite vsako jutro!

Zanimivost: Pričeska Easy Moves bo morda zvečer videti še bolje kot po jutranjem stilskem oblikovanju. Valovita struktura bo nekoliko manj izrazita, zaradi česar bo pričeska ob koncu dneva imela še naravnejši in lahkotnejši videz.

 

Želite osvežiti pričesko, preden se odpravite na zmenek? Povsem enostavno! Na korene las nanesite majhno količino pudra za večji volumen in jih nekoliko zrahljajte s konicami prstov. Tako bodo lasje ponovno videti polnejši, vaši lahkotni kodri pa osveženi.

 

Želite izvedeti več o Schwarzkopfovih trendovskih pričeskah 2019? Oglejte si spodnji posnetek, v katerem stilist Armin Morbach razkriva podrobnosti o svojih po meri ukrojenih pričeskah.