Ženske s srednje dolgimi lasmi – trendovske pričeske 2019
Oblikovanje las | Trendovske pričeske 2019

Trendovske pričeske 2019 za kratke in srednje dolge lase

Nova sezona prinaša veliko raznolikih pričesk. Predstavljamo vam najbolj priljubljene kratke pričeske in stilske videze za srednje dolge lase.

Leto 2018 je bilo zanimivo, kar se tiče pričesk: Trendi, kot so tehnika balayage, gladko počesani in zravnani lasje ali spletene pričeske, so nam polepšali posamezne mesece. Veselimo pa se lahko tudi prihajajočega leta. Po tiho vam lahko zaupamo le to: Trajno skodrana pričeska oziroma trajna! Predstavljamo vam trendovske pričeske 2019 za kratke in srednje dolge lase.

Trendovske pričeske 2019: Kratki paž

Kratki paž lahko sega najdlje do brade – popolna pričeska za goste lase

Ko slišite za kratki paž, takoj pomislite na pričesko, ki jo je nekoč nosila Victoria Beckham? Tudi mi! Kar je modna ikona izbrala že pred leti, je v letu 2019 izjemno priljubljeno. Najpomembnejše pri tej pričeski: Lase, ki morajo biti gosti in močni, frizerski mojster postriže na višino brade. Pri tem je pomembno predvsem, da niso postriženi povsem ravno, temveč nekoliko poševno. Najlepše pri tej pričeski? Oblikujete jo lahko na veliko različnih načinov, elegantno v stilu sleek look, privlačno v mokrem videzu ali povsem lahkotno z nežno valovitimi lasmi. Pri tej pričeski je mogoče vse!

Trendovske pričeske 2019: Francoska pričeska s srednje dolgimi lasmi

Ulala! Francoska pričeska tudi v letu 2019 spada med trendovske stilske videze. Ta prisrčno nedolžen videz prihaja z nesramno lepim frufrujem. Kdo bi lahko bil boljši vzgled za stilski videz kot vedno elegantne Francozinje? Preprosto vedo, kako se stvarem streže. Pri francoski pričeski se lasje postrižejo približno na višini ramen, njena najznačilnejša lastnost pa je nedvomno frufru. Ta se postriže stopničasto ali celo resasto. Najlepše pride do izraza, če je postrižen na višini oči, torej tako, da je videti skoraj nekoliko predolg. To je tisto, zaradi česar spada med trendovske pričeske: Deluje naravno, neobičajno in lahkotno. Z nežno valovitimi lasmi bo videti še bolj razigrano. Skuštran videz kot ''pravkar iz postelje'' še nikoli ni bil tako zanimiv!

Trendovske pričeske 2019: Trajno skodrani lasje za srednje dolge in kratke lase

Želite imeti nežno valovite lase brez večjega truda? Potem so trajni kodri popolna izbira za vas!

Prav ste prebrali: Trajno skodrani lasje so v letu 2019 sestavni del trendovskih pričesk pri ženskah s srednje dolgimi ali kratkimi lasmi. Brez skrbi, stilski videz ni staromoden in ni niti malo podoben pričeski iz osemdesetih let. Pomembna informacija: Trajne kodre mora vedno in v vsakem primeru ustvariti profesionalni frizer v salonu, saj lahko gre pri tej pričeski preveč stvari narobe, da bi se tega lotili sami. Če vas je strah, da boste po obisku frizerja videti kot ovčka, ste lahko pomirjeni: Nova različica trajnih kodrov ženskam z naravno gladkimi lasmi pričara lepo valovito strukturo – in to brez vsakodnevne uporabe kodralnika ali likalnika za ravnanje. Oblikujete lahko samo srednjo dolžino las v smeri proti konicam in tako ustvarite naraven in lahkoten stilski videz.

Trendovske pričeske 2019: Skuštrani paž pri srednje dolgih in kratkih laseh

Blogerka Masha Segwick nam je vsem dokazala, da si je skuštrani paž povsem zaslužil mesto med trendovskimi pričeskami 2019. Tudi če se v njegovem imenu skriva beseda ''neurejen'', ta stilski videz kljub temu potrebuje nekaj pomoči, da dosežete lep in lahkoten izraz. Priporočamo, da so lasje stopničasto postriženi na višini med brado in rameni. Nasvet za stilsko oblikovanje: Po umivanju na lase nanesite majhno količino pene, nato pa jih s pomočjo okrogle krtače osušite s sušilnikom in z ustreznim nastavkom, tako da imate glavo obrnjeno navzdol. Na koncu z likalnikom za ravnanje ali s kodralnikom ustvarite nekaj razigranih kodrov. Za lahkotnejši videz kodre nekoliko zrahljajte s prsti in pričesko utrdite z lakom za večjo obstojnost. Skuštrani paž lahko kombinirate s sredinsko ali stransko prečo.

Trendovske pričeske 2019: Kratko postrižena pričeska

Priljubljena kratka pričeska: Stilski videz, ki pristaja vsem strukturam

Cik, cak, in lasje so postriženi! Kratko postrižena pričeska spada v letu 2019 vsekakor na seznam najbolj priljubljenih trendovskih stilov. Fantovska kratko postrižena pričeska je popolna izbira za ženske z gostimi lasmi in izrazitimi obraznimi potezami, saj poudari predvsem oči. Zvezdnice, kot je Michelle Williams, obožujejo tak stil, saj je izjemno raznolik in vsestranski. Če imate raje elegantnejši stil, lahko ustvarite zglajeno pričesko in si omislite na primer okrasni obroč. Če želite doseči nekoliko lahkotnejši videz, izberite pričesko v mokrem videzu. Za razigrano, romantično stilsko podobo pa lahko kratko postriženo pričesko popestrite tudi s čudovitimi kodri. Zelo vsestransko!