Ženska z osupljivim volumnom
Oblikovanje las | Trendovske pričeske 2019

Schwarzkopfove trendovske pričeske 2019 – Pričeska wow volume z osupljivim volumnom

Če se dobro počutite IN ste lepi, potem je ta pričeska kot ustvarjena za vas. Pričeske, ki pozornost preusmerijo z vaše osebnosti ali pa jo celo zakrijejo? Ne, nikakor ne! Veliko bolj nam je všeč avtentičnost. Schwarzkopfove trendovske pričeske 2019 so edinstvene in se odlično skladajo s kampanjo #createyourstyle, ustvaril pa jih je stilist Armin Morbach – za resnične ljudi, kot ste tudi vi. Predstavljamo vam eno izmed pričesk, ki smo jo poimenovali wow volume.

660x545_wow_volume-dani-witt
Elisabeth Wood obožuje volumen, to pa velja tudi za manekenko Anno Milo Guyenz

Kaj je tisto, kar naredi vsako pričesko še lepšo? Volumen! In sicer veliko volumna. Tega si potihoma želimo vsi. Stilsko oblikovanje pričeske z razkošnim videzom je povsem enostavno s pravimi nasveti in triki. Pričeska wow volume je ena izmed Schwarzkopfovih trendovskih pričesk 2019, ki jih je ustvaril umetniški stilist Armin Morbach. Je vse prej kot zadržana, veliko bolj je neukročena, obenem pa odraža samozavest po načelu ''tukaj sem''. Prepričani smo, da vam bo pristajala enako dobro kot manekenki Elizabeth Wood. Armin Morbach je ob tem povedal: ''Pričesko z razkošnim volumnom si želi vsaka ženska. To je največji izziv za vsakega frizerja in za vse ženske vsako jutro v kopalnici. Pomembno je, da imamo pri roki prave izdelke, v tem primeru postane takšna pričeska zelo zapeljiva. Katere izdelke za stilsko oblikovanje ima Schwarzkopfov strokovnjak v mislih, lahko preberete v nadaljevanju.

Zakaj je trendovska pričeska wow volume tako zapeljiva?

  • Videz izjemno polnih in razkošnih las poskrbi za to, da je mogočna in zapeljiva!
  • Pri stilskem oblikovanju si lahko dovolite malce pretiravanja, povsem v skladu z geslom ''več je več''.
  • Poskrbite, da pričeska ne bo preveč toga. Najlepše pride do izraza, če deluje naravno in primerno za običajen vsakdan.

Kako enostavno ustvariti pričesko v stilu wow volume doma?

660x545_woman-wow-volume-step-1
Še malo volumna, prosim! V tem primeru je trendovska pričeska wow volume ustvarjena za vas!
  1. Lase umijte s šamponom in z regeneratorjem za večji volumen, nato pa jih osušite z brisačo. Na še vlažne nanesite peno za stilsko oblikovanje v velikosti lešnika.
  2. Lase vrzite preko glave in jih sušite na ta način, nato pa jih s prsti nežno oblikujte.
  3. Pred termičnim oblikovanjem jih zaščitite s sprejem za toplotno zaščito. Razdelite jih na posamezne pramene, nato pa s kodralnikom ustvarite svedraste kodre.
  4. Ker želite volumen, in ne popolnih kodrov, jih nežno razčešite in rahlo stresite.
  5. Za dolgotrajno obstojnost uporabite še lak za lase. Vav! Zagotavljamo vam, da se vam ne bo mogoče upreti!

660x545_woman-wow-volume-step-2-4
S pravimi izdelki je pričeska z razkošnim volumnom povsem enostavna

In za katere priložnosti so primerne ta in ostale štiri Schwarzkopfove trendovske pričeske? O tem in o številnih drugih temah so se pogovarjale Elizabeth Wood in naše druge manekenke, kar si lahko ogledate na videoposnetku.