French Glam
Oblikovanje las | Trendovske pričeske 2019

Schwarzkopfove trendovske pričeske 2019 – nezapleten glamur: French Glam

Obožujemo glamurozne stilske pričeske – še posebno tiste, ki jih lahko oblikujemo enostavno in niso videti preveč popolne. Krasi jih lahkotna, neformalna eleganca. Pri trendovskih pričeskah 2019, ki jih je za Schwarzkopf oblikoval stilist Armin Morbach, ni v ospredju popoln stilski videz. Prav zato so pričeske trendovske in edinstvene – in povsem v skladu s Schwarzkopfovo kampanjo #createyourstyle. Ena izmed petih trendovskih pričesk je French Glam: Stilski videz, ki je tako nezapleteno glamurozen kot Francozinje.

660x545_woman-french-glam-off-the-shoulder
600x800_kiana-alexis-frech-glam

Malo glamurja v vsakdanjem življenju? Pričeska French Glam to omogoča!

Načeloma vse Francozinje vedo, kako ustvariti stilsko dovršen in eleganten videz, ki je hkrati lahkoten in nezapleten. Francoska pričeska ima pridih brezskrbnosti, saj so lasje lepo stilsko oblikovani – pri tem pa niso videti pretirano dovršeni. Predstavljajte si lahkoten sprehod po Elizejskih poljanah s sapico vetra v laseh. Schwarzkopfov stilist Armin Morbach je ustvaril novo interpretacijo tega stila v eni izmed trendovskih pričesk 2019, ki jo dopolnjuje klasična, elegantna figa. To pričesko lahko opazimo tudi pri Nadji Auermann, ki je ena najuspešnejših nemških manekenk. "Ta figa je zelo moderna – pri tem pa ni v ospredju dovršen stilski videz. Z malo pudra za večji volumen in z malce laka za lase so lasje videti čudoviti tudi naslednji dan." French Glam predstavlja glamurozen stilski videz za običajen vsakdan – ne samo za posebne priložnosti!

Zakaj je trendovska pričeska French Glam primerna za običajen vsakdan?

  • Lasje se ne prilegajo tesno lasišču, temveč imajo tudi na korenih razkošen volumen. Kako? Ustvarite ga tako, da jih natupirate – povsem enostavno!
  • Svojih las nikakor ne morete spraviti v red? Brez skrbi! Prav to naredi ta stilski videz tako poseben.
  • Poskrbite, da je pričeska videti preprosta in nepopolna: Ni treba, da so vsi lasje vključeni v figo, nekaj pramenčkov, ki segajo iz nje, bo ustvarilo lahkoten končni videz.

Želite ustvariti pričesko French Glam? Tako enostavno je:

660x545_woman-french-glam-step-1
Pričesko French Glam boste ustvariti hitro in enostavno!
  1. Za polnejši videz na korenih: Lase preprosto natupirajte. Pri tem si pomagajte z glavnikom, ki ima konico, in z lakom za večjo obstojnost. Natupirane lase sprva pritrdite tako, da vam ne bodo napoti.
  2. Lase ob strani (na desni ali levi strani lasišča) počešite nazaj in jih na sredini zadnjega dela glave pritrdite s sponkami.
  3. Stranske lase na nasprotni strani usmerite nazaj in jih na zadnjem delu lasišča zavijte, tako da jih obrnite navznoter. Vse skupaj pritrdite s sponkami. Imejte v mislih: Nič ni narobe, če tu in tam kakšen pramenček izstopa. Ta stilski videz je popoln predvsem zaradi svoje nepopolnosti.
  4. Sprostite natupirane lase in jih povežite na zadnjem delu lasišča ter utrdite s sponkami. Tako oblikovana griva bo poskrbela za pridih rock ‘n’ rolla.
  5. Za ravno pravo mero skuštranosti: Grivo in lase ob straneh zrahljajte s konicami prstov.
  6. Na koncu uporabite še lak za večjo obstojnost, ki bo poskrbel, da se bo trendovska pričeska ohranila vso noč – in celo naslednji dan!

 

660x545_woman-french-glam-step-2-4
Samo nekaj korakov vas loči od lahkotne elegance s Schwarzkopfovo trendovsko pričesko French Glam

Želite izvedeti več o Schwarzkopfovih trendovskih pričeskah 2019? Oglejte si spodnji posnetek, v katerem stilist Armin Morbach razkriva podrobnosti o svojih po meri ukrojenih pričeskah.

Sorodni članki