trendlooks2019-njega-i-sjaj-2560x936
Oblikovanje las | Trendovske pričeske 2019

Izrazna in edinstvena pričeska Nega in lesk

Najboljše pričeske ne preusmerijo pozornosti od vaše osebnosti, temveč jo poudarijo. V tem primeru pričeska resnično postane individualna in prav to je tisto, kar jo naredi stilsko privlačno. Schwarzkopfove trendovske pričeske 2019, ki jih je ustvaril stilist Armin Morbach, so bolj avtentične kot kdajkoli. Ena izmed pričesk je Nega in lesk – androgen stil z ekspresivno izraznostjo, ki v največji meri poudari osebnost. Obenem je tudi zelo stilska.

660x545_woman-sleek-chic-hairstyle
600x800_self-confident-woman-sleek-chic-frisur

Trendovska pričeska Nega in lesk – samozavest, ki se ji ni mogoče upreti!

Najbolj so nam všeč ljudje, ki so lepi in posebni na svoj edinstven način – in všeč nam je tudi, da je enaka pričeska pri vsakomur videti drugače. Individualnost je tista, ki določa tako osebnostne lastnosti kot tudi videz pričeske. Nega in lesk v ospredje postavlja predvsem posameznikovo osebnost. To je Schwarzkopfov trendovski stil, ki ga je zasnoval Armin Morbach, njegova najbolj prepoznavna lastnost pa je minimalistična zadržanost. Lasje so povsem počesani z obraza, zato deluje ekspresivno in edinstveno. ''To je stil, ki spominja na 90. leta, obenem pa je primeren zasodobni čas,'' je povedal Armin Morbach. Zravnani, sijoči in zglajeni lasje, ki so bili zaščitni znak priljubljenih zvezdnikov v 90. letih, se 20 let pozneje ponovno vračajo v velikem slogu.

Vse o trendovski pričeski Nega in lesk

  • Lasje so v celoti počesani z obraza, kar ustvari dramatično izrazno noto.
  • Trendovski moker videz – zlahka ga ustvarite s kremo za stilsko oblikovanje.
  • To je trendovska pričeska, ki najlepše pride do izraza, če jo nosite samozavestno. Zato je pomembno, da ste samozavestni in drzni!

Brezčasna klasika

Lasje, počesani nazaj, vso pozornost usmerjajo na obraz. Oblikujte elegantno pričesko in ustvarite edinstven, negovan videz.

Oblikovanje stila #Nega in lesk

SKL19-koraci-savrsene-njega-sjaj
Stil Nega in lesk je primeren za običajen vsakdan, poleg tega lahko takšen stil ustvarite povsem enostavno

#NEGA IN LESK

NASVET: Za globinsko nego las preizkusite šampon in regenerator Gliss Oil Nutritive. Lase popolnoma osušite s sušilnikom in jih med sušenjem s krtačo počešite v smeri nazaj.

  1. Osušene lase počešite nazaj.
  2. Da bi dosegli videz popolnoma zglajenih las, nekaj zgornjih pramenov zravnajte z likalnikom za lase.
  3. Po ravnanju las nanesite Gliss Ultimate Repair Oil Elixir za intenzivno nego, lesk in voljnost.
  4. Na lase nanesite gel za lase Taft Wet Look.
  5. Lase z glavnikom še enkrat počešite v smeri nazaj.
  6. Podelite vaši stilsko oblikovani pričeski obstojnost, da se bo ohranila ves dan. Utrdite jo z lakom za lase Taft Shine Mega strong.
SKlooks-SI-nega-in-lesk-proizvodi

NASVET: Za maksimalno intenzivnost priporočamo barvo za lase Brillance 880, za nego las pa uporabite linijo izdelkov z negovalnimi olji Gliss Oil Nutritive.