new-york-fashion-week-2011
Oblikovanje las | Gladki lasje

Newyorški teden mode 2011 – moda, ki jo hočemo

Newyorški teden mode za leto 2011 je prikazal nove modne trende za sezono jesen/zima 2011. Modni trend bi lahko označili kot eleganten, purističen, sofisticiran in nadvse kozmopolitanski.

Newyorški teden mode 2011
© Getty Images

Zimo boste preprosto vzljubili, ko boste videli modno kolekcijo oblikovalca Paula Melgoze, ki je ustvaril modno linijo za blagovno znamko Luca Luca. Stilska čepica bo poleg tega odlično zakrila slab dan za pričesko

Indijski modni oblikovalec Naeem Khan je bil eden zadnjih, ki se je predstavil na Newyorškem tednu mode. Njegove kreacije obožuje tudi prva ameriška dama Michelle Obama. Razkošne in nadvse elegantne obleke z umetniškimi vezeninami so prav gotovo vzbudile veliko pozornosti. Priznani modni oblikovalci so nam ves teden predstavljali modo za prihodnjo sezono jesen/zima, ki ne sme manjkati v vaši garderobi.

Vsekakor se lahko veselimo živahnih barv. Navdušile vas bodo živo rdeča, živahna rumena ali intenzivna zelena barva, kot smo to lahko videli tudi pri novi kolekciji Victorie Beckham. Moderni so tudi orientalski etno vzorci, ki smo jih lahko videli pri modni oblikovalki Mari Hoffman. Donna Karan in Calvin Klein sta predstavila minimalistične kreacije v nežnih pastelnih barvah in bež tonih. Krzno je še vedno zelo moderno. Pri modnem oblikovalcu Michaelu Korsu smo lahko opazili krzno v kričečih barvah, pri modnih znamkah Oscar de la Renta, Helen Yarmak in Donna Karan pa prevladuje krzno v naravnih barvnih tonih.

Pri pričeskah prevladujejo trije različni trendi: polizan videz z visokim sijajem, visoko spete XXL-pričeske, ki spominjajo na čebelji panj, in geometrične univerzalne pričeske. V naši galeriji vam bomo predstavili najlepše pričeske na letošnjem Newyorškem tednu mode.

Stilske pričeske Newyorškega tedna mode 2011

Weblinks New York Fashion Week

Insider talk >> nymag.com/fashion

Official website >> mbfashionweek.com