voting-hairstyle-2012
Oblikovanje las | Gladki lasje

Imate veliko izbiro: za katero pričesko se boste odločili v letu 2012?

Trendi pričesk za leto 2012 prihajajo neposredno z modnih brvi. Za vas smo se odpravili v svetovne modne prestolnice in izbrali najzanimivejše in najlepše pričeske za leto 2012. Z veseljem bomo to izkušnjo delili z vami in vam predstavili zanimive kreacije, ki vas bodo navdušile.

Dvakrat letno se na modnih revijah v Londonu, Milanu, Parizu in New Yorku predstavijo najnovejše kolekcije znanih modnih ustvarjalcev in blagovnih znamk. To so dnevi mode, ko se ves svet vrti okrog stilske podobe in novih trendov. V ospredju so novosti, stilska preobrazba in najrazličnejši zanimivi modni dogodki, ki postavljajo nove trende. To je čas, ko se pojavljajo vprašanja, kot so, kaj bo novega, kaj ostane … Od katerih stilov se moramo definitivno posloviti? Povsem kratki lasje ali izrazito dolgi? Velik volumen ali sleek chic? Mehki kodri ali ostre linije? Trend za prihajajoče leto se glasi ''stilsko neurejeno'', kar pomeni nekoliko bolj skuštrano, sproščeno in razigrano. Redkokdaj smo na modnih revijah videli toliko živahnih in razigranih pričesk, ki so pričarale razigrano lahkotnost in sproščeno lepoto. V nadaljevanju vam bomo predstavili vse, kar morate vedeti o trendovskih pričeskah za leto 2012.

Pričeske za leto 2012 – pretekli trendi, ki ostajajo

Sleek look, ki je bil zelo priljubljen že v pretekli sezoni, se je dopolnil z mokrim učinkom. Lanvin in Alexander Wang sta uporabila ta učinek za ustvarjanje strogih, decentnih linij. Alberta Feretti in Max Mara sta nam predstavila pričesko v stilu grunge s pridihom devetdesetih. Vsekakor bodo letos še naprej moderni mehki dolgi kodri in čopi v najrazličnejših variantah ter retropričeske pa tudi pričeske z velikim volumnom in razkošnimi kodri.

Pričeske za leto 2012 – prihajajoči trendi

Levo, na sredini ali vendarle desno? Ne, ne govorimo o političnih smereh, temveč o preči, ki je zagotovo v središču pozornosti, kadar imamo v mislih trendovske pričeske za leto 2012. Ne glede na to, ali so lasje kratki ali dolgi, gladki ali kodrasti; preča mora biti vselej dosledno oblikovana. Poleg tega bodo v letu 2012 zelo moderne različno oblikovane fige pa tudi stilske variacije, ki spominjajo na znamenito igralko in stilsko ikono Sophio Loren.

Pričeske za leto 2012