Oblikovanje las | Gladki lasje

Pričeske z gelom

Poskrbite, da bodo vaši lasje zasijali z visokim leskom. Mokra pričeska v novi podobi prinaša številne stilske možnosti, od povsem gladko počesanih las do ljubkih skuštranih pričesk. V nadaljevanju vam bomo predstavili trendovske pričeske, ki so se 'zmočile'. Z našimi nasveti in ustreznimi izdelki je uspeh zagotovljen!

Gel v laseh? Čudovito! Modne navdušenke se bodo razveselile mokre pričeske, ki se je vrnila v velikem slogu, poleg tega preseneča s pestro raznolikostjo. Bodisi kot kratka pričeska ali s čudovitimi rahlo valovitimi lasmi – vselej v prepoznavnem mokrem stilu. Seveda lasje pri tem niso dejansko mokri, samo posredujejo občutek, kot da bi bili. Skrivnost, ki se skriva za takšnim videzom, se imenuje gel za lase. Poleg utrjevanja gel poskrbi za dolgotrajno obstojnost in visok lesk. Ima izjemen stilski potencial: Deluje 'cool', trendovsko, elegantno in sofisticirano. Pričeske z visokim leskom odlično pridejo do izraza pri vseh dolžinah.  

V soju luči: V nadaljevanju vam bomo zaupali, kako povsem enostavno oblikovati mokro pričesko. Tukaj boste našli tudi številne koristne nasvete za izbiro pravih izdelkov.

Gel pričeske: Vse do konic

Gelfrisuren
© Getty Images

Povsem mokro: Kratki lasje v stilu wet-look

Pri dolgih laseh je po navadi 'mokro' samo lasišče, pri kratkih pričeskah pa imajo lasje moker videz tudi na konicah. Nasvet za stilsko oblikovanje: Poskrbite za dodatne utrinke, ki jih lahko vnesete z izdelki za visok lesk.  

Navodila za stilsko oblikovanje

1. Lase ob lasišču zgladite z gelom (uporabite majhno količino v velikosti lešnika). 

2. Postopek ponavljajte tako dolgo, dokler lasje niso povsem zglajeni.

3. Uporabite glavnik s tankimi zobci, zato da boste gel enakomerno porazdelili po celotnih laseh.

Nasvet: Poudarite konice na čelu, tako bo pričeska delovala popolno.

Gel pričeske: V stilu vodne trajne

Gelfrisuren
© Getty Images

Vodna trajna: Gel pričeska z glamuroznim kodrom

Predstavljamo vam čudovito pričesko z nežnim, valovitim kodrom v predelu frufruja, ki spominja na vodno trajno in na zlata dvajseta. Sodobna vodna trajna je narejena v trenutku, saj zadostuje gel z močno obstojnostjo … vse drugo zahteva nekaj spretnosti pri oblikovanju

Navodila za stilsko oblikovanje: 

1. Lase s krtačo počešite povsem gladko in ustvarite stransko prečo.

2. V zatilju lase povežite v čop in ga utrdite z lakom.

3. Na dlani nanesite malo gela in zgladite lasišče in čop, tako bodo lasje imeli kasneje visok lesk po celotni površini.

4. Frufru oblikujte v velik valovit koder in ga položite globoko na čelo. Po potrebi uporabite še malo gela in frufru pritrdite z drobno sponko, nato pustite, da se osuši.

5. Na koncu uporabite še malo laka za lase. Sponko previdno odstranite, tako da se ohrani tipična valovita oblika. In že ste pripravljeni!

Gel pričeske: Kot pri Wash & Go

Gelfrisuren
© Getty Images

Mokra pričeska v kombinaciji s skuštranim stilom – dva trenda v eni pričeski

Gel pričeske niso vedno povsem gladke. Pričeska 'v mokrem' je zelo stilska tudi pri skuštranem videzu, ki se odlikuje predvsem po izrazitem volumnu. Uporabite gelni vosek, ki poskrbi za definirano strukturo, obenem pa za obstojnost in čudovito obliko.

Navodila za stilsko oblikovanje: Lase na zgornjem delu lasišča najprej nekoliko natupirajte, nato pa po celotnih laseh nanesite vosek, dokler ne ustvarite želenega učinka. 

Nasvet: Gelni vosek poskrbi za dodatno obstojnost in mokro pričesko naredi še bolj posebno