cannes-hairstyles-nicole-kidman
Oblikovanje las | Gladki lasje

Prečudovite pričeske na filmskem festivalu v Cannesu 2013

Na letošnjem filmskem festivalu v Cannesu smo lahko bili priča izjemnemu modnemu dogodku, ki je združeval eleganco, opulenco in ekstravaganco ter pričakovano postregel z edinstveno modno poslastico. Cannes 2013 ni postregel samo s filmskimi presežki, temveč nas je navdušil tudi z izjemno lepoto prelepih filmskih igralk, ki so blestele na rdeči preprogi. Prepričani smo, da vas bo naš izbor najlepših pričesk, ki si ga lahko ogledate v galeriji, navdušil.

Vsekakor sta v središču tradicionalnega filmskega festivala sedma umetnost in pestra ponudba filmov. Toda, kaj bi bil Cannes brez rdeče preproge in čudovitih zvezdnic v osupljivih večernih oblekah ter brez vznemirljivih in nadvse elegantnih pričesk? Tega si preprosto ne moremo zamišljati!

Cannes 2013: Najlepše pričeske

Ljubitelje filmske umetnosti vsako leto januarja razveseli podelitev Zlatih globusov, ki mu mesec dni kasneje sledi še podelitev Oskarjev. Toda filmski festival v Cannesu, v majhnem mestecu na jugu Francije, v ničemer ne zaostaja za drugimi tovrstnimi dogodki v Ameriki. To zagotovo velja tudi za modo, saj je bil Cannes letos morda nekoliko bolj v ospredju.

Opazili smo zelo kreativne pričeske, zanimive kitke (na primer pri Lorie in Fan Bingbing) pa razkošne modne dodatke, ki so pritegnili veliko pozornosti (na primer pri Cari Delevigne in Katie Chang). Manjkale pa niso niti pričeske z nežnimi kodri in jasnimi linijami, kot smo lahko videli pri Claudii Galante in Nicole Kidman. Tako lahko upravičeno trdimo, da nas je Cannes navdušil z zvezdniško zasedbo v filmskem in stilskem pogledu.

V galeriji vam predstavljamo izbor najlepših pričesk, ki smo jih opazili v Cannesu. Schwarzkopfov strokovnjak Armin Morbach vam bo v videoposnetku zaupal, kako lahko tudi vi povsem enostavno ustvarite visokospeto pričesko z modnimi dodatki, ki bo primerna tudi za rdečo preprogo.

Video: Kako ustvariti visokospeto pričesko z modnimi dodatki?

Najlepše pričeske v Cannesu