Oblikovanje las | Frufru

Trendovski stil pričeske na blogu: visoko speta figa v kombinaciji s ponijem

Na blogih se visoko speta figa kombinira s ponijem. Predstavljamo vam trendovsko pričesko, ki jo boste z našo pomočjo brez težav ustvarili tudi sami.

© Clean Chic

Rike na svojem blogu prikazuje umetniške kreacije. Tukaj se nam je predstavila z umetniško visoko speto figo s ponijem

Poni zagotovo spada med klasične pričeske. Lahko je ravno porezan, lahko sega na obraz ali pa se kombinira z resicami. Poni ponuja veliko različic. Nekaj zagotovo drži, aktualne trendovske pričeske ne moremo spregledati. To se opaža tudi na blogih, kjer je pričeska nadvse priljubljena. Zelo zanimiv je poni, ki se začne visoko na lasišču in nežno pada na obraz, v kombinaciji z visoko speto figo, ki deluje kot eleganten klobuček na vrhu glave. Pričesko ustvarite tako, da lase z izjemo enega pramena na zgornjem delu lasišča povežete v čop. Nato se čop zavije in oblikuje v figo. Figo na koncu ovijte s prostim pramenom in jo pritrdite z lasnicami. Nad takšno pričesko sta navdušeni tudi blogerki Rike in Coco.

Dva bloga, en trend: fige in poniji

Na Rikinem blogu Clean Chic najdemo zanimivo zbirko fotografij, umetniških vtisov, utrinkov s potovanj pa tudi slike z različnih zabav ter izbor literarnih del in glasbe. Blog mlade študentke je zelo estetski, kar velja tudi za njene pričeske. Njen poni z visoko speto figo deluje kot majhna umetniška mojstrovina.

© Hübsch dich auf / Getty Images

Ljubka Jane Birkin je bila stilska ikona svojega časa, pri čemer je bil poni nepogrešljiv del njene nadvse zanimive stilske podobe. Blogerka Coco (levo) je poni kombinirala z visoko speto figo

Blogerka Coco na svojem blogu Hübsch Dich auf bralcem ponuja inspiracije iz sveta mode, ki jih pospremi z zanimivimi, včasih evforičnimi pa tudi kritičnimi in poetičnimi komentarji. Stil je kombinacija med stiloma clean chic in vintage različnih kulturnih obdobij s pridihom francoske kulture. Njen poni spominja na ikono šestdesetih let, Jane Birkin, ki živi v Franciji. Blogerka je svoj poni kombinirala z visoko speto figo.

Vaš stilist za lase lahko prepreči vsakršne stilske napake

Če se igrate z mislijo, da bi si omislili poni v stilu novih blogovskih trendov, vam priporočamo, da ne posežete po škarjah in las ne strižete sami. Če se zanimate za pričesko s ponijem, se morete predhodno posvetovati s frizerjem. Izkušen frizer lahko najbolje oceni, kateri poni se bo najbolj harmonično skladal z vašimi obraznimi potezami. Strokovno mnenje bo tako preprečilo neprimerno izbiro, nad katero bi bili razočarani.

Spletne povezave

Rike in njen blog >> Clean Chic

Coco in njen blog  >> Hübsch Dich auf