star-style-rose-byrne
Oblikovanje las | Frufru

Zvezdniški stil tega meseca: Rose Byrne in njena pričeska v stilu daljšega boba s ponijem

Pričeska Rose Byrne združuje dve trendovski pričeski hkrati: daljši bob in poni. Nad njeno pričesko smo navdušeni, zato vam bomo povedali, komu takšna pričeska dobro pristaja, kakšna je pravilna nega ter kako lahko v nekaj korakih in povsem preprosto takšno pričesko oblikujete tudi sami.

Pričeska v stilu boba zagotovo sodi med lepotne kameleone, saj je znana po svoji sposobnosti spreminjanja. Avstralska igralka Rose Byrne (Bridesmaids) nam je prikazala pričesko v povsem novi različici. Odločila se je za daljši bob z nekoliko razredčenimi in navznoter obrnjenimi konicami. Esenca te pričeske je razkošen in nežno zaokrožen poni, ki pada globoko na obraz in sega preko obrvi. Lasje so lešnikovo rjave barve v kombinaciji z bakreno rjavimi prameni. Tako pričeska deluje zelo živahno in igrivo. Rose Byrne nas je s svojo enakomerno postriženo, elegantno in zelo ženstveno pričesko v stilu boba s ponijem več kot navdušila, zato smo jo izbrali za zvezdniški stil tega meseca.

Komu pristaja daljši bob s ponijem?

Pričeska v stilu boba s ponijem se lepo poda k ovalni ali srčasti obliki obraza. Če je vaš obraz bolj okrogel, vam te pričeske ne priporočamo. Če imate ožji obraz, vam bo odlično pristajal ravno postrižen ali rahlo zaokrožen poni. Dolžina las lahko glede na vaš osebni okus sega do brade ali ramen.

Popolna nega za daljši bob s ponijem

Bistvenega pomena za takšno pričesko so mehki, voljni in zdravi lasje z visokim sijajem. Zato je treba lase optimalno pripraviti na stilsko oblikovanje pričeske. Idealna izbira so šamponi in balzami, ki vsebujejo dragocena olja, kot je na primer jojobino. Lasje bodo tako dobili svilnat lesk, ne da bi jih s tem dodatno obremenili. Daljšega boba s ponijem ne morete ustvariti brez toplotnega oblikovanja, kar še zlasti obremenjuje lasne konice. Priporočamo vam uporabo seruma za lasne konice, ki bo nudil optimalno zaščito pred cepljenjem in lomljenjem las. Lak za večji lesk pa bo suhim lasem podelil visok sijaj in jim vdahnil energijo.

Povedali vam bomo, kako lahko sami oblikujete pričesko v stilu boba, kot jo ima Rose Byrne. Preberite naše nasvete!

Vse, kar potrebujete za pričesko v stilu Rose Byrne:

sprej za zaščito las pred vročino, peno za stilsko oblikovanje, majhno okroglo krtačo, likalnik za lase, lak za čudovit lesk vaših las

Stilsko oblikovanje pričeske v stilu boba s ponijem:

  • Lase umijte in jih osušite z brisačo. Nato nanesite peno za stilsko oblikovanje. Zdaj jih zaščitite s sredstvom za zaščito pred vročino in jih osušite z okroglo krtačo. Sušite tako, da bodo lasne konice obrnjene navznoter.
  • Lase postopoma pramen za pramenom zravnajte z likalnikom.
  • Na koncu uporabite lak za lase, ki bo zagotovil dolgotrajno obstojnost čudovite pričeske s ponijem.

Nasvet za stilsko oblikovanje ponija

Lase umijte in poni po umivanju v še vlažnem stanju nežno oblikujte. V nasprotnem primeru bo poni preveč neukrotljiv in ga boste le stežka stilsko oblikovali.

Spletne povezave

Lepotni fenomen – pričeska v stilu boba >> vogue.com

Vsi poniji niso enaki >> thebeautydepartment.com