hairstyles-before-after
Oblikovanje las | Frufru

Zanimive stilske spremembe

Ali ste med tistimi, ki so že našli svoj stil, ali med tistimi, ki ga še vedno iščejo? Potrebujete morda majhno stilsko spremembo? Večina ljudi najde svoj stil na podlagi številnih poskusov in tudi napačnih odločitev. V nadaljevanju vam bomo pokazali, kako hitro in preprosto lahko spremenite svoj videz zgolj z drugačno pričesko ali drugo barvo las. Za vas smo pripravili zanimivo galerijo, v kateri vam predstavljamo različne stilske preobrazbe. 

V galeriji vam bomo predstavili zvezdnice, ki so se odločile za majhno stilsko spremembo z velikim učinkom. To so vznemirljive, privlačne in zelo zapeljive pričeske, ki jih boste z veseljem preizkusili tudi vi. Paleta možnosti je neskončna – od kratke pričeske, nove barve las, drugačne strukture. Vabimo vas na zanimivo potovanje! 

Stilska preobrazba

Si želite spremembe?

Veliko žensk je čustveno navezanih na določeno dolžino las, kar velja tudi za stil pričeske. Zato pri frizerju pogosto slišimo: ''Postrizite samo konice, in ne preveč, prosim!'' Četudi frizer postriže samo štiri centimetre, imajo občutek, da je to vsaj dvajset, velik izziv pa je že sprememba preče. Toda obstajajo tudi ženske, ki obožujejo spremembe. Pogosto spremenijo barvo las, kar velja tudi za dolžino. Zdi se, kot da potrebujejo takšne spremembe bolj kot karkoli drugega.

Pri Jessici Biel lahko vidimo, da redkokdaj spremeni dolžino svojih las, pri stilskem oblikovanju pa je nadvse eksperimentalna, zato jo opazimo z različnimi pričeskami. Pogosto si omisli eleganten čop ali zapeljive kodre v stilu beach waves, ki jo naredijo izredno ženstveno. S pričesko v stilu side-swept, pri kateri so lasje počesani na eno stran s sredinsko prečo, je zelo elegantna (slika zgoraj). 

Različne stilske pričeske: Umetnost preobrazbe

© Getty Images

Z glamuroznimi kodri, razkošno pričesko v stilu boba ali lady-like v mokrem stilu … Rita Ora zna presenetiti!

Rita Ora je znana po svojem izjemnem stilskem občutku, umetniških kreacijah in inspiraciji. Opazimo jo lahko s klasično pričesko z glamuroznimi kodri in dolgimi lasmi, navdušila nas je tudi z razkošnim bobom, ki se ponaša z izrazitim volumnom, ter s številnimi drugimi pričeskami, ki v sebi skrivajo umetniški potencial.

Sorodni članki