casual-hairstyles
Oblikovanje las | Festivali

Boemske pričeske – od kodrastih do razkuštranih

Coachella je festival glasbe, cvetja, veselja in prijetnega druženja, ki je vsako leto v sončni Kaliforniji in hkrati pomeni otvoritev sezone festivalov. Simbolizira umetniško dogajanje, glasbeno ustvarjalnost in sproščenost, kar se odraža tudi pri pričeskah. Pestra izbira vključuje čudovite pričeske v stilu beach waves, visoko spete kreacije v stilu lady updo pa takšne v stilu undone, razkošne, razkuštrane, nenavadne, z dodatkom modnega nakita in še bi lahko naštevali. Prepričani smo, da vas bodo zanimive pričeske navdihnile.

Coachella je tradicionalen glasbeni festival, ki vsako leto na svojstven način pozdravi prihod pomladi in se pokloni ustvarjalnosti in brezmejni umetniški izraznosti. Festival je v Kaliforniji, ki je znana po vročem soncu in čudovitih plažah. Če si želite najbolj primerno pričesko za sezono festivalov, vam bodo odlično pristajale preproste pričeske v stilu undone, ki jih lahko ustvarite povsem preprosto, popestrite pa jih lahko z najrazličnejšimi modnimi dodatki in jim dodate posebno noto. Tako boste poskrbeli za urejen videz, čudovito počutje in zanimivo pričesko.

Pričeske za festivalsko dogajanje

Festivali ne zahtevajo sofisticiranih visoko spetih pričesk in dosledno oblikovanih spletenih kreacij. Veliko bolj primerne so preproste in obstojne pričeske, ki vam bodo pričarale dobro počutje. Poleg tega vam priporočamo, da si za vroče sončne žarke omislite primerno UV-zaščito in zavarujete glavo, kožo in lase. Ne pozabite na kremo za sončenje, primerna bosta tudi modni klobuček in barvna ruta v živahnih barvah.

V galeriji vam bomo predstavili zanimive pričeske v stilu festivalskega dogajanja. Armin Morbach vam bo v videoposnetku predstavil, kako lahko tudi vi povsem preprosto oblikujete moderno in razigrano pričesko v stilu undone.

Video: Kako ustvariti zanimivo pričesko v stilu undone

Festivalske pričeske