elegant-hairstyles-women
Oblikovanje las | Elegantne pričeske

Svečane pričeske za silvestrsko zabavo

Se želite posloviti od starega leta v družbi prijateljev, se morda udeležiti kakšnega slavnostnega dogodka ali pa bi se rajši pridružili divji zabavi? Ne glede na to, kaj vam je všeč – s čudovito stilsko pričesko boste vselej opaženi. Za takšno priložnost bi morala biti pričeska preprosta in 'vzdržljiva', saj je to navsezadnje najdaljša noč v letu. V nadaljevanju vam bomo predstavili nekaj pričesk, s katerimi boste v središču pozornosti.

"3, 2, 1 … Srečno novo leto!" Še nekaj dni imate, da razmislite o oblačilih in pričeski za najbolj noro zabavo v letu. Kaj obleči? Kakšno pričesko izbrati? Si želite, da vsi govorijo o vas ali bi rajši izrazili svojo ustvarjalno plat? Želite poskusiti s preprosto eleganco? Pomagali vam bomo sprejeti najboljšo odločitev.

Silvestrske zabave so odlična priložnost, da spremenite svoj stil. Zavrzite staro in začnite z novim! Prišel je čas, da se poslovite od vseh težav in začnete znova. Izrazite ta svoj duh s svojim stilom pričeske in pozabite na previdnost in zadržanost. Oglejte si naše fotografije in ustvarite svojo individualno pričesko. Naj se staro leto poslovi v velikem stilu in naj vas novo leto pričaka z novimi presenečenji in (stilskimi) izzivi.

Elegantne pričeske: Preprostost, ki deluje!

Ni treba, da je elegantna pričeska za silvestrsko zabavo zapletena. Avstralska igralka Isabel Lucas (glej fotografijo zgoraj) dokazuje, da je lahko tudi preprosta pričeska nadvse elegantna. Isabel ne uporablja sofisticiranih dodatkov in ne preživi veliko časa pred ogledalom. Njeni lasje so kratki in za eleganten videz potrebuje le malo gela. Ob tej priložnosti si je omislila obroček iz črnega žameta, ki ji odlično pristaja. Modni dodatek popestri pričesko in ustvari eleganten videz. Praznično podobo je dopolnila z izbranim make-upom, ki ustvari posebno iskrico. Močno poudarjene oči pritegnejo izjemno pozornost. Njen videz je za silvestrsko zabavo popoln.

Prepričani smo, da boste tudi vi v naši galeriji našli pričesko za novoletno zabavo, ki vam bo odlično pristajala.

Galerija: elegantne pričeske

Sorodni članki