party-hairstyles-silvester
Oblikovanje las | Elegantne pričeske

Svečane pričeske za silvestrovo

Odštevanje do novega leta se je pričelo, s tem je nastopil tudi čas za razmišljanje in praznično načrtovanje, ki vključuje izbiro najbolj primerne pričeske za najlepšo zabavo v letu. Izbira je res velika in pestra – vse od vodne trajne, visokospete pričeske, elegance, glamurja do preproste romantične pričeske za praznovanje v dvoje, ki jo boste morda želeli imeti, če si želite novo leto pričakati z vašim izbrancem in ob polnoči nazdraviti s kozarčkom penine. Za vas smo pripravili izbiro najlepših pričesk za najdaljšo noč v letu, kjer boste zagotovo našli kakšno zase. 

Ringing in the New Year is about reminiscing about the old and greeting the new. This year, you may like to reinvent yourself, your looks or your lifestyle. Of course, there is no reason not to have fun while greeting the New Year. You may like to celebrate with an elegant dinner party, a glamorous New Year’s Eve gala, a night at your favourite club, a dance party or plan a special twosome. The right outfit and hairstyle will get you in the right mood for the celebration.

We hope you will enjoy our photo gallery of hairstyles for New Year’s Eve.

Svečane pričeske za novo leto

Svečane pričeske za silvestrovo: Eleganten čop

Čop je primeren za vse priložnosti, bodisi da je to divja zabava s prijatelji ali romantična večerja v dvoje. Odlikuje se po svoji raznolikosti, saj ga lahko v trenutku spremenite iz povsem navadnega v zelo elegantnega. Pričeska s čopom, ki jo ima Kate Mara (slika zgoraj), je primerna tako za umirjeno kot tudi za nekoliko bolj divjo zabavo za silvestrovo. Za dodatni glamur brezčasne pričeske boste poskrbeli z globoko stransko prečo in gelom.

Stilska navodila za gladko počesan čop v stilu Kate Mara

1. Na lase nanesite sprej za zaščito pred vročino in jih zravnajte z likalnikom za lase.

2. S finim tankim glavnikom ustvarite globoko stransko prečo, ki naj bo poševna in dosledno oblikovana.

3. Na dlani nanesite gel v velikosti grahovega zrnca in ga porazdelite od lasišča do konic.

4. Na sprednjem delu lasišča ločite približno pet centimetrov širok pramen, nato pa preostale lase gladko počešite nazaj in ustvarite čop. Če je potrebno, dodajte še nekaj gela.

5. Preden lase spnete z gumico, počešite pramen na sprednjem delu lasišča – ki ste ga predhodno ločili – poševno v smeri nazaj, nato ga po potrebi utrdite z gelom, lase pa na zatilju povežite v čop.

6. Na koncu uporabite lak za lase, ki bo poskrbel za obstojnost in visok lesk.

Sorodni članki