wedding-hairstyles
Oblikovanje las | Elegantne pričeske

Svečane pričeske na poroki

Poroka je zagotovo ena najbolj posebnih priložnosti za mladoporočence kot tudi za povabljene goste. Na poročni slovesnosti želimo biti urejeni in stilsko dovršeni, ne da bi pri tem zasenčili nevesto, ki ji pripada ta edinstveni trenutek v življenju. Izbira pričeske za to priložnost veleva umirjeno kombinacijo elegance in zadržane urejenosti. V nadaljevanju vam želimo predstaviti nekaj predlogov, ki vas bodo navdušili.

Večina mladoporočencev posveča poroki veliko pozornosti, kar velja tudi za popolno stilsko podobo. To se še zlasti nanaša na pričesko, ki mora biti nekaj posebnega. Za slavnostne goste to sicer velja v nekoliko manjši meri, saj sta izbira in kreacija veliko bolj spontani. Kljub temu želimo kot gostje delovati urejeno in negovano, zato posvečamo garderobi in pričeski precejšnjo pozornost. 

Svečane pričeske za poročno slovesnost

Najprimernejše poročne pričeske so tiste, ki združujejo posebno noto in kreativnost z dobršno mero umirjenosti in sofisticiranosti. Poleg tega morajo biti pričeske preproste in nezahtevne, pa tudi zelo trpežne, saj morajo prestati vse, od plesa do veselega praznovanja, ki ponavadi traja vse do zgodnjih jutranjih ur. Izbor pričesk je izjemen, vse od sleek-looka do rahlo kodrastih ali valovitih las v kombinaciji z okrasnimi sponkami pa do preprostih visokospetih pričesk v stilu navideznega boba, zelo primerna je tudi spletena pričeska z zanimivimi spletenimi kitkami.

Zanimiva inspiracija za svečane pričeske zagotovo prihaja od zvezdnic, saj so zaradi narave svojega dela pogosto v soju žarometov in blišča, kar zahteva profesionalno stilsko oblikovanje za posebne priložnosti. Pri Rachel Bilson (slika zgoraj) lahko vidimo zanimivo pričesko v stilu beach waves v kombinaciji s spletenimi in visoko spetimi kitkami. Zelo neopazno, umirjeno in hkrati nadvse elegantno.

V galeriji vam predstavljamo zvezdnice, ki so nas še posebno navdušile s svojimi pričeskami. Prepričani smo, da bodo lepo pristajale tudi vam. Armin Morbach pa vam bo v videoposnetku pokazal, kako lahko figo ustvarite na tri različne načine.

Video: Kako ustvariti figo na tri različne načine

Svečane pričeske za poročno slovesnost