golden-globes-2013-hairstyles
Oblikovanje las | Elegantne pričeske

Pričeske na podelitvi Zlati globus 2013

Tudi letos je bila podelitev Zlatih globusov prestižna in glamurozna, lahko bi rekli zelo hollywoodska. Toda že v kratkem ji sledi najprestižnejši dogodek leta – slavnostna podelitev Oskarjev, ki jo pričakujemo z veliko nestrpnostjo. Zlati globus 2013 nas ni razočaral z ničimer. Nasprotno! Na rdeči preprogi sta nas še posebej navdušili Francesca Eastwood in Jodie Foster, ki sta blesteli s čudovito pričesko in popolno stilsko podobo.

Pričeske na podelitvi Zlati globus 2013
© Getty Images

Igralka Francesca Eastwood odlično pooseblja hollywoodski glamur. Nežni blond lasje s čudovitimi kodri in okrasno sponko – izraz brezčasne lepote

Tisti, ki so si želeli videti in doživeti še četrti nastop moderatorja Rickyja Gervaisa, ki je občinstvo v preteklosti navduševal, zabaval in obenem osupnil s svojimi dovtipi in zanimivimi iskricami – pri čemer niso manjkale niti šaljivke na račun slavnih iz sveta filma in umetnosti –, so bili morda presenečeni in nekoliko razočarani, saj je prireditev letos potekala v povsem drugačnem vzdušju, ki sta ga ustvarili novi moderatorki, Tina Fey in Amy Poehler.

Pričeske na podelitvi Zlati globus 2013
© Getty Images

Tina Fey in Amy Poehler sta za vodenje Zlatih globusov 2013 poželi številne pohvale

Ob tem si je marsikdo od zvezdnikov oddahnil, saj je bil Gervais znan po tem, da ni imel dlake na jeziku, s čimer je marsikoga povsem razgalil. Morda pa si je filmska akademija preprosto zaželela spremembe, kar ji je s prikupnim tandemom simpatičnih moderatork Tine Fey (30 Rock) in Amy Poehler (Parks and Recreation) zagotovo uspelo, saj sta s svojim sicer šaljivim, a obenem umirjenim pristopom poskrbeli za šarm, humor in prijetno vzdušje.

Dogodki na rdeči preprogi: Najlepše pričeske na podelitvi zlatih globusov

Amy Poehler se nam je predstavila s stransko figo, ki je bila zagotovo ena najlepših pričesk na podelitvi Zlatih globusov, ogledate pa si jo lahko v naši galeriji. Kar se tiče pričesk in garderobe, smo lahko opazili, da je prevladoval povsem naraven videz. Hollywoodske zvezdnice so se predstavile v osupljivih večernih oblekah priznanih modnih oblikovalcev, medtem ko so prevladovale pričeske v stilu undone, opazili pa smo tudi popolnoma klasične in nežno kodraste pričeske z romantično noto. Vsekakor zelo lepe pričeske, ki so nas izjemno navdušile.

Čudovite pričeske na podelitvi Zlati globus 2013

Sorodni članki